Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO NE MORAS DA SLAVIS NIKO TE I NE ZOVE
ovaj klix pravo sastajalište đikana!
Konacno da proslavimo taj DJIKANDAN.
Nema nikakvih bošnjaka.
dobro… de sad malo o referendumu… pa o Srbiji i kako nas tamo ne vole… pa o trecem entitetu… pa se pohvali kako ste obezbijedili penzije, doduse kreditom, ali eto… pa poklanjanje nasih rijeka malverzantima za pravljenje besmislenih hidroelektrana… M'RS STOKO KOJA GA JE IZGLASALA
Ne postoje ni Bosnjaci za RS.
hoce li neko balince da mi objasni zasto vas vrijedja 9.januar, ako to iko uopste i zna?!
Prvo sebi da objasne da su sami sebe porokali na MARKALAMA!
Safunica
Ovo je dokaz koliko se postuju i provode ustavne odluke a za ovakvo ponasanje niko nikom nesmije u sustini nista.Prema tome bez uvodzenja javnog reda i mira ovo je samo mlacenje praznw slame.Znam iz okruzenja da se i taj 9.januar mnogim srbima popeo na neku stvar i da im taj datum puno nista ne znaci sem inata.Stoga ko hoce da slavi bujrum ko nece i nemora.
eeehhh.....da je samo ova smijurija, ova trivijalna stvar, neki dan koji se slavi.......apsolutno nebitna ......... bila jedina odluka ustavnog suda koja se ne postuje, daleko bi mi dogurali
KO TE PITA BUDALO??
Jel samo mene ova slika podsjeća na "House od Cards" (valjda se tako piše)
Ustavni sud RS-a je najveća smijurija na ovim prostorima. Treba ga jednostavno preimenovati u "Ustavni sud RS" d.j.l. i uvesti u sistem PDV-a.
najveca smijurija je protektorat zvani Bosna i Hercegovina ako cemo iskreno...
Akobogda ni manjeg entiteta.
nek je Bakir glupan podržao da prvi put u historiji oružane snage BiH prisustvuju obilježavanju bilo kojeg dana bilo u FBiH ili RS. Hvala Bakire, kako od onakvog oca ovakva budala meni nije jasno...!!!
BOŠNJAKE NE POSTOJE