Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi Srbi, pa Srbi ... a ni ime vam nije vaše ... negdje pročitah da vam naziv potiče iz arapskog jezika ... riječ s(e)rb znači u arapskom - stoka, deve, kamile ( a vi najvjerovatnije potičete od stočara), a "srbadija" - "čistač fekalija" (iz kanala). ... Eto, svašta se danas na internetu može naći.
samo da pitam...ima li ove neki lojavi mosnjo da bi popusio debelu srpsku kobasicu?
Srbi, Srbi...necete vjecno...ko se zadnji smije, najsladje se smije....
RS je KARCINOM u srcu Evrope!
Zaustavite divljanje ISLAMSKIH FANATIKA po Republici srpskoj!
Vidi se da nikada u školu nisi ni zavirio ... Prosvijetli se prvo ... kod vaših srpskih prosvjetitelja ... to su vam jedini pravi Srbi ...pametni, kulturni, što bi se reko "Evropljani i intelektualci", a vi ostali ... sami znate odakle ste i ko ste, al od pravih Srba daleko... Gledajući nacističke, fašističke pokrete ... da se naslutiti.
poke.njam ti se na babu dedu mamu tatu seku batu kcerku sina i TEBE i na sve sto ima srpsko ! GNJIDO jedna srpska genocidna !
Muslimanska groblja su svugdje ... jer je svugdje muslimanska zemlja ... vi je samo koristite.
ej muslimajmuni, pokenjam vam se na mezar hihihihii...ne znaju lojavi da im nije mjesto u srpskoj drzavi
Nego, kad će naši Bošnjački političari početi tražiti za nas Bošnjake, naš čisti "muslimanski" entitet u BiH ... kad je Evropa dozvolila Srbima, a izgleda hoće i Hrvatima. To bi bilo najpametnije ... braća Turci i Arapi bi nam pomogli .. živjeli bi ko na Menhatnu ili Dubaju. Hoćemo "muslimanski" entitet ... da živimo u vjeri i po vjeri.
muslimanska groblja su u Anadaoliji. Tu su sad parkiralista.
Podrska Hadziomerovicu i Bosnjacima !
Vidi se ko radi za nas Bosnjake. IZDAJNICKI SDP potpisuje Hrvatima treci,njihov glas vrijedi kao nasih 10,u SDP-ovim foteljama razni Ivani,Mladeni,Kamocaji...,boli ih za Bosnjake,gaze nas,a sa nasim bosnjackim glasovima vladaju. Blizi se 2014. NESTACETE SA POLITICKE MAPE!
commi,hrvoje zg,bosanceros,obilic,s.tihic,kelner,oj livado,huso , i mnogi drugi su nickovi od jednog te istog covjeka kome je jedini cilj da zakuhava i provocira!ako vidi da su jedni u ofanzivi on ubaci komentar protiv njih i tako dalje.dakle sto vise bosnjake isprovocirati da se svadaju i vrijedaju!mnogi nasjednu ali najbolje ignorisati jer je to jedan neugledni lik kome je racunar sav zivot!!!prije rata je zivio u blizini sarajeva umislio je da su ga bosnjaci istjerali iz sarajeva i da mu ne daju da se vrati ,poprilicno je depresivan i jako boluje za sarajevom i istovremeno ga mrzi!!nadajmo se da ce brzo ozdraviti a do tada ga treba ignorisati !!
Jašta, nego tražiti ... Na sve načine nam žele napakostiti na ovom svijetu, naše bijele mermere zamijeniti njihovim crnim ... Znaju oni zašto stavljaju crne ... jer im se tek tada sve smrači, kad shvate istinu. Nego, jel istina da je Papa prešao na islam, pa zbog toga dao ostavku ... Na you tubu snimak kako se moli u džamiji!