Komentari (563)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala kvazi gosp iz avaza, Tuzla nikad bolja niej bila, nikad crvenija, tako ce i ostati
Muka.se.javlja.kada.vide.jaki.SDP!
Pokusao je srusiti ovu drzavu ali samo je pokazao naordu ko je i sta je, u lazi su kratke noge
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Bojkot izbora i političkih stranaka je toliko glupa priča, da se tuga nad intelektom svije. Pametan se napravi i lajk dobije kad sve saspe odreda nekom, a od te priče nema ništa. Uvijek će neko da upravlja, još ako se dozvoli manjini da odluči ko će, ko što su nam hodže birale SDA i popovi SNSD, tek onda smo ga...
Izbori nam daju sansu da biramo i da pokazemo nasu stranu,bojkotom samo dokazujemo da smo ovce koje trpaju u torove.
Samo BiH moze naprijed sa onim koji se bore i dokazali su borbu protiv kriminala i korupcije!
Vjerujemo da će se Bakir Hadžiomerović kao član predsjedništva boriti protiv kriminala i korupcije na isti način kako se borio deset godina, kao urednik emisije "60 minuta"! do pobjede...
Jedan je Bakir H. i SDP!!!
SDP Tuzla je napunila 5000 ljudi i to je taman koliko ce i glasova osvojiti na izborima !!!
Političari su ogledalo naroda. Ja koliko sam ljut i koliko mi se povraca od politicara, 5x više mis e povraća od Bosanaca, običnih nepismenih budala, koji znaju sve, a pojma o pojmu nemaju. Jebem mater svima u Bosni i Hercegovini, osim sebi, jer sam najpametniji.
Samo naprijed crveni, gradska raja je uz vas. Obrazovanjem protiv neukosti. Pravdom i zakonima protiv kriminala. Ujedinjenjem protiv nacionalizma. Sretno!
tako je, ljevica zauvijek!
Ja cu glasati za one koji nude prava rjesenja, a ne trenutna, ja cu glasati za one koji ne prosipaju suplje price, nego javno transparentno, korektno se izjasne sta i koliko mogu. Cesto to bude malo, jer se sami protiv bagre kriminalaca i njihove opstrukcije bore. Da se narod uputi vise sta je ova stranka uradila, bili bi svjesni za koga trebaju glasati. Ne za nacionaliste, da za ujedinjenje.
Izadjite na Izbore i dajte svoj glas onima za koga smatrate da ce ovu drzavu odvesti iole u bolje sutra. Ja znam da ja hocu! Borimo se protiv nacionalizma, kriminala i nezaposlenosti. Budimo svi #ujedinjeni! Osvjestimo se i informirajmo ko nam je najbolja opcija. Ipak je nasa buducnost u pitanju.
Zbog učešća u vlasti SDP i SBB pristale su na rješenja prema kojima su Bošnjaci ostali bez ključnih pozicija na državnom nivou. Tako su Bošnjaci u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) izgubili pozicije zamjenika direktora i načelnika Regionalnog ureda u Mostaru, načelnika Centra za istraživanje ratnih zločina i komandanta Specijalne jedinice. Neke ključne organizacione jedinice od osnivanja vode Srbi ili Hrvati, a takva je i pozicija direktora SIPA-e. Osim toga, Bošnjaci su izgubili i poziciju direktora Uprave za indirektno oporezivanje, direktora Direkcije za evropske integracije, direktora Agencije za unaprijeđenje stranih investicija, a na važnim funkcijama direktora Granične policije BiH i Agencije za identifikacione dokumente i razmjenu podataka (IDDEA) su hrvatski i srpski kadrovi.
ma kome supljake pricate u protekle cetri godine dobili smo 40 000 novih nezaposlenih
Previse obecanja. Nadam se da ce barem nesto od toga uspjeti :D
Sdp ce i ove godine dokazati da im nem ravnih!!!
Ovo pocinje da vrijdja inteligenciju, svakome ko istu pricu slusa po 48. put u posljednjih 24 godine. Tuga, jad i cemer od drzave zbog ovakvih kao sto su likovi na slikama gore, a oni i dalje imaju izbora da izadju na binu i slazu hvalospjeve o sebi....
SDA SDA SDA SDA
Ovi se vazda kace na neke pjesme. Njihova bi trebala biti 'Pod javorom ovce pasu cini mi se moje da su'