Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravac 23%
Mi cemo problem zvani SDA rijesiti u Oktobru. A sta cete vi iz Djikanistana?
Mujo...
Dajte dodicku još para od akciza. Kad god on zategne, viv popustite da vama ne fali. Da ste zakočili barem jednom, dodo bi davno bio fukara. Vidi se ko su najbolji jarani...
Bas tako
Ko je ovaj, odakle ga iskopaše jbt??????? GDJE SI MUJOOOOO 4 GODINEEEEEEE???
Svemu ovom je doprinijela SDA sa svojim sloganom DA JE VAZNIJA OPCINA CENTAR OD 10 OSTALIH !!??
I nebili kada ih u genocidnom prestavljaju takve potkupljive bitange i go olos.
Diskriminacije u RS-u će da bude dokle god Bošnjaci ne shvate da ne mogu da im se nameću i da se drže svojih 23% ali čudna je bošnjačka tvrdoglavost, mnogo je godina prošlo od završetka rata ali i dalje ne shvataju ili neće da shvate a u tome ih lože i njihovi politički predstavnici. U međuvremenu, Hrvati i Srbi se vrlo malo ili nikako ne trude da se vraćaju na mjesta gdje su drugi u većini.
SDA = Samo sarajevski pašaluk, hebeš ostalo!
Bosnjaci su zrtve SDA. Ni milimetra autoputa. Narod koji nema infrastukturu je vrlo ranjiv. Moze da ih levati ko god hoce.