Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kako kaze olaksica za samostalne poduzetnike radi tezeg vodjenja knjiga. znaci privatnici opet u dobrom polozaju i mogu jahati raju kako im padne na pamet fuj koja ste vi vanago
lopovi sebi povećavate naknade i plate svima smanjujete i namećete poreze. Pa dokle više? Odakle?
kako god okrenes radnik ce i dalje imati platu 400-500 km
Oni ne mogu ništa dobroga donijeti. Sve rade po nečijem diktatu, Bosna je poratnim "reformama" gore raseljena i uništena, nego što je ratom devastirana. Agresorska zvjerstva smo platili krvlju i životima, a ovi uzimaju i dušu!
Zato ce sad 90% radnika u privatnom sektoru bit prijavljeno na minimalac.... mamu vam ne zasitu....
To znaci da ce sada cistacica u sreenjoj skoli imati placu kao profesor, jer ce profesoru odbiti jer ima preko 700, a njima nece. Onda jbt ne treba ici u skolu niti koji qurac. Bosna je zamlja za levate sve dok sutimo, da se dignemo kao neka stvar i politicare protjeramo i ove stranke, sve do jedne, nama bi bilo bolje.. Ovako, ko nas habe, kad smo glupi.
kad neko napise ovako glup komentar, i dobije znatno vise lajkova onda se mi stvarno moramo zapitati gdje smo, kuda to idemo, a pogotovo kako ocekivati da nam sutra bude bolje?!
mislim da je nemoguće više popraviti ovo što su ovaj haos koji su napravili štakori iz vlasti .. treba se malo provesti Bosnom po prvom mraku i vidjeti koliko je pogašenih svjetala u mjestima i selima, to se u većim gradovima još toliko ne vidi, ali zemlja je pusta, iselio se narod .. te q__rčeve agende, nacionalne politike su nepovratno ubile ovu zemlju .. čak nije osto niko ni da se pobuni
@trpač .. u ratu i poslje rata je postojao inat kojim smo nešto održavali, sad više ništa ne postoji, samo svi čekaju svoj red da odu odavde, meni je to prežalosno, mada i sam radim na tome, iako teška srca, sve se nadam da će se nešto pozitivno dogoditi ali treba biti realan .. ovo je program iseljavanja koji je u završnoj fazi i ne treba se zavaravati, Bosna ne postoji, pretvorena je u veliki kolodvor, a mi smo svi putnici koji čekaju da saznaju krajnju destinaciju ..
mamu vam yėbem, sto ne stavite veci porez a na plate od 1300+
sto bi to radili retartdu?
pa unistavaju srednju klasu, eto sto
NOSI SE ! 90% poreza na plate preko 2000 KM. Pa onda nek se bi parlamentarci dignu na 60 000 KM mjesečno da bi ko dosad dobijali 6000 KM na ruke. Ne nije tako u najzaostalijim zemljama sviejta, neg u najnaprdenijim !