Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mislio da je ovaj covjek razuman, pametniji, da se nece poceti valjati u politickom blatu... i lik skoci zajedno sa ostalim svinjama. Pa je li stvarno realan sa ovakvom izjavom?
Supljak, palamudan i demagog.
Nekad je dobro pročitati članak a ne samo naslov.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljigavac
Hadžikadić svjetski čovjek ovaj Bećirović ko da je iz Živinica tako mi djeluje - štrebereko pravi
Kakav altruista! Oni neka odustanu kako bi on pobjedio!? Demokratska volja naroda nema veze, bitno je njemu ustupiti mjesto. Njemu koji se prodaje pod; više misli na BiH nego na sebe. Ovo samo retardiranom čovjeku može proći. Bećirović je profesoru objasnio kako je SDA igrač, i ne treba nama SDP da sami to isto zaključimo. Prijedlog profesoru jeste da ne zamlaćuje bošnjake sa svojih 5-10% glasova i povuče kandidaturu.
😂😂😂Ovoga pucaju teski ali baš teski kompleksi. A posebno komplex od Baketa 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 aman , ma pa i ovaj Hadzikadić. Hadzikadić pati od titule hadzi-kadić. Pati od komleksa vise vrijednosti. A pun je kompleksa 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂😂😂😂😂 smjesan kandidat za predsjednistvo kunem se.
Pa koji i tebe voz nama doveze ,malo budala imamo,jos nam ti falis.
I ti si jarane citava budala,i ja evo cekam sa svi odsele iz mog gradica pa da budem gradonacelnik.....ma ti si dvije citave budale
da je SDPu cilj da pomete Baketa, povukli bi kandidaturu *enisa, od kojeg evidentno nema ništa, i dali podršku Hadžikadiću, koji bi u tom slučaju pomeo izbore. Ovako je evidentno da je u pitanju borba za fotelju, u konkretnom slučaju čuvanje pozicije čelnog čovjeka te stranke
Mislim da ga nece poslusati od smijeha :-)
Onaj ko ovom da glas onda je jos gluplji od svih proslih godina na kojima je birao sda. Hadzikadicu, ostavi se politike i idi drzi predavanja studentima, nisi ti za ovo.
Bakirov trojanski konj
Pa kakav god da je(a daleko je ispred svojih suparnika),zašto ne bi dali šansu ovom gospodinu prije svega ?! Pa kad ovu mraku trpimo tolike godine,mogli bi barem ako ništa obrazovnijeg i daleko sposobnijeg trpiti makar 4 godine.Pustite botovske priče da je ovo Bakirov igrač.
Bećirović pobjeđuje 100%
hahhahha ja komicara majko, ovaj kao da je stand up comedy doktorirao :)
ZAJEDNO ZA JEDNO!
No coment