Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mora se izabrati HDZ ali se mora izabrati onaj za koga glasaju Hrvati. ako glasaju za Komšića nek bude Komšić a ako glasaju za Čovića nek bude Čović. poenta trojnog Predsjedništva je da predstavlja tri naroda a u ovom sazivu Bošnjaci imaju dva a Hrvati nijednog člana.
Nije tacno. Ukoliko ide leg predstavljanje, Republikanci bi pobijrdili HDZ jer se narod ne bi vise homogenizirao oko hdz, ali vi ste uporno slijepi da ovo razumijete.
lik se slomi ,a niko ga ne benda
ajde poture ne rise
ja, i, treba da muslimani biraju svoje sluge drugom narodu, to ti je normalno debilu, nece moci vise dosta je bilo nametanja
Pa dobro poturico to svi znamo i tako ce biti eto i sta sad...
prestani izigravati harisona forda i lati se motike
oglasio se i ešalon SDA mafije
HADZIKADICU KAO JE SA OSIGURANJEM KOLIKO SI UZEO SEKT.SU
Ubleho nemaš pojma...
Nije HDZ-a, nego da Hrvati za člana Predsjedništva biraju koga oni hoće.
u cemu je problem da Mirsad Hadžikadić stavi Marka Bosnjaka kao kandidata za clana predsjednistva?
I krene u postenu borbu pritiv kandidata HDZ-a?
Apsolutno nema problema. Samo za tog Marka treba glasati većina Hrvata i bit će hrvatski član predsjedništva. Sejdo ima manje hrvatskih glasova od postotka alkohola u radli.
Ako se zna da će HDZBiH grohnut nakon novog izbornog zakona jer će Hrvati pohrliti da glasaju za opozicione stranke kojih i nema, zašto se Čović bori za izmjene zakona?
Raditi i graditi drzavu jednaku za sve. Nama trebaju pametni i mudri ljudu //najradje stranci// da vode drzavu, entitete, kantone gradove. Da razvijaju demokraciji, ekonomiju i bolji zivot za sve podjednako. Eto ako ce neko mene da predstavlja nek to budu englezi, nirvezani... Nikako nasi jer neznam koja nam je zajednicki korist od njih ovog predstavljanja.
Pa da se razumijemo, Covic samo zato i ganja izborni zakon.. toga smo svi svjesni
Ovdje su samo sda, hdz i snsd legitimni. Ostale ko sisa
Jazavac