Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja i dan danas ne razumijem zasto se ovaj covjek hvata u kostac sa ona dva hostaplera. Ne znam zasto se uopce vracao u BiH. Po meni samo ce narusiti svoje zdravlje za par godina.
pa kako ne razumijes, tu je da Denisu uzme koju hiljadu glasaca
tu je po odlicno placenom zadatku od strane sda...da razjedini opoziciju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma Denis je ublehas. Lazov. Napisao da govori eng a slagao. Znaci lazov. Drugo, sta se ba ulizuje ljudima citirajuci hadise i sl. Bolan budi ono sto jesi ali budi. Ja sam vjernik ali cu glasati za sposbne ljude a ne za one koji hadise citiraju i vrijedjaju mi inteligenciju. Da bi neko dobio moj glas treba mi program prezentovati. Pa nismo na hatmi.
Ovaj Mirsad je Daleko pošteniji i sposobniji od Denisa . Veceras je bio gost u cazinu i stvarno je rečeno puno dobri stvari. pozivam SDP , Nes i Nip da podržimo Mirsada za predsjednika . mozemo dobiti dovoljno glasova i pobjediti.
Velika šteta naroda BiH što ne vidi kvalitet i potencijal u ovom čovjeku. Ubjedljivo najbolji kandidat.
Tolike godine u americi i nisi naučio da se tečni govor neglesko kaže fulent, a ne fluidan. Kad odatle krenemo, suvislo je bilo šta dalje komentirati. A da te ne pitamo koliko si posvnih veza uspostavio između dijaspore i BiH matice? NULA u 4 godine otkako si se pojavio. Al zato si uzeo bogate doktore lopatom.
Ovome je jedini i osnovni program da prica protiv dugih, cca 80% svoga vremena, a minimalno o tome sta ce on uraditi i o svojim garancijama za to...
ovaj da je nesto htio trebo je ko vukanovic krenuti od dna ka vrhu a ovako ce ga prekrit zelena trava zabirava
Mirsade,izbotoksirani ficfiricu u uskim hlacicama,sa svjeze presadjenom kosom,ti si svojim potezima vec dokazao da radis za Bakira.Denis je u politickom smislu,za tebe nedostizan kvalitet.Naivne ljude si obmanuo,ali vecinu nisi uspio prevariti.
Isto kao sto i Konakovic radi za SDP i uzima Bakiru glasove,to vam ne smeta?
Bakir je za pet i vise stepenica iznad Denisa iskreno mislio sam dati glas Denisu ali poslije onog nokdauna na ftv jasno je zasto ide moj glas za SDA......
Bakir buni trgove i dvorane..ono sinocu na u Uni i na Sani...nije obamana nemojte podcjenjivati narod..narod bira ima pravo odluke bez..sufliranja..
Ne znam ko denisu vodi kampanju, jer sve radi pogresno pogotovo kako bi se dodvorio vjernickoj populaciji, ne mozes za mjesec dana praviti se da ucis fatihu i citirati hadise a prije toga ispoljavas komunisticku ideologiju jos na to ovi iz nipa ne nazivaju selam na skupu, zabranili bi selam i slicne stvari a prije dvije godine toga se nisu stidjeli. Ovo je samo dio a da ne kazem da u ove 4 godien nijednom nije posjetio krajinu
Kazu da Becirovic poslije izbora namjerava objaviti zbirku Hadisa i to na Engleskom jeziku.Hoce da se kandiduje za Reisa jer vidi da nije za politike.😂
Iskreno ne volim SDA, ali cu glasat za Bakira ove godine, realno najbolji je kandidat.
Kandidat za predsjednika koji kaze predsjednice drugom kandidatu. Zeljko ovaj te je presao kao najdraza Baketova pudlicu. Ovoliko se ni ti ne mozes zavuci u sup.k.
aj šta serete više s tim, šta ako ga je oslovio sa predsjedniče, necemo sad glasat za njega zbog tog a to što nas ostali hebu u mozak godinama, njima ćemo oprostit
SDA prepune sale i trgovi
To je skup u Bihacu nije u Cazinu klixe