Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Cengica koji je podrzavo lopova Hadzibajrica, a znao sve mutne radnje, to je rekao i u emisiji na N1 da je znao za taj lopovluk, naravno da za takve nema podrske, jer ce taj sutra kad dodje na poziciju isto krasti.
Istina, gledam mu intervjue, sam sebi kontrira, ne sjeca se sta je rekao pa se izvlaci
Profa ne rise. Troši pare i skloni se iz politike.
Bio sam za Cengica. Poslije njegovog gostovanja na N1 mi ne pada napamet da glasam za njega. A ni za SDA kandidata
Nestao u akciji.
Irfan Cengic nema diplomu fakulteta uopste, kupio diplomu na divljem PIM Banjaluka.
Vrijeme je da neko novi u politici pokaže šta može i zna.Ovi dosad SDA i SDP a iz kojih su nastale i sve druge stranke zbog očaja građana i želje za promjenama su pokazali da su u vlasti samo radi fotelja. Najbitnija stvar za građane a koju Hadžikadić predlaže je ukidanje finansiranja stranaka iz budžeta,leđa građana što bi u konačnici dovelo do gašenja velikog broja stranaka koje su na sceni samo radi političkog plijena.
Likovi imaju stranke u cijem nazivu je njihovo ime, a pricaju o reformiranju drugih stranaka...
Jako si bitan