Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko pristane na ovo ,taj je veleizdajnik ,sta nas briga za izbore u susjednoj državi
pristace trojanska veleizdajnicka bagra na zelje svog poglavnika u to nema sumnje
Jel to Čović organizuje birače u Hrvatskoj da idu autobusima da se HDZ pojača kao i Vučić u Srbiji sa glasačima iz BiH? Koji su ovo jadovi i kreteni.
On ti nelegitimno organizira preglašavanje pravih Hrvata u Hrvatskoj. Drugačije se to ne može nazvati. Zašto jedan dio Bosanaca ima pravo određivati Hrvatima iz Zagreba njihov život?
Mogu se svi kenjati po bošnjacima dok ih predstavljaju nametnuti trojanski dezerteri iz Kasabe.Ti da su imali mudddda ne bi bježali za Njemačku. Koga kukavice i pičhke mogu zastupati i predstavljati?
Do Juna ode nam iz domovine nakon ove vijesti ma brat bratu 20 000 ..sjedimo I cekajmo hocel ko opet pomoci🤣🤣🤣🤣
nikako ne dozvoliti neradni dan niti staviti na raspolaganje državnu imovinu kao škole, mjesne zajednice... spriječiti koliko je god moguće slobodne dane državnim službenicima, prosvjetnim djelatnicima, policiji, vojsci... inače i ja sam hrvat i imam pravo glasa na hr izborima ali ću veoma rado to, kao i svaki put dosad, preskočiti.
nije BH njegova privatna svojima niti kanton da on progasava neradni dan,,,to je anarhija i zato ga treba suditi.. on pokazuje veliki stepen anarhije..ne postuje institucije a suije koje su imenovane po politickoj liniji otpustiti
Šta koga briga gdje će ko i kako glasati jer ako imaju slobodni dani u državnim i privatnim tvrtkama nekuzmu i idu glasat u konzulatima i veleposlanstvima..mislim da će mnogi glasati koji nisu Hrvati pogotovo u Tuzli, Bihacu i Sarajevu..
Mirsade Hadžikadiću mi nečemo raditi taj dan a ti možeš lajati do mile volje to je tvoje pravo kao što je ovo naše pravo
Jarane, privatno mozes uzeti slobodno kad god hoces ali nece biti nikakvih slobodnih dana na nivou BiH.
Mirsad je malo veci frajer od Dine i onog šmoklje Forte. Čovjek je kao izgradjena licnost usao u politiku, za razliku od ovih sto se kroz politiku izgradjuju.
A za ovog Bakirovog klauna "institucije rade" samo ako Bakir nešto nameće Hrvatima? Me sviđa mi se ova Čovićeva "svetkovina", ali Bakir je uvijek tu da iskoristi situaciju za provokacije, ništa drugo ni ne zna, da mu puste da sto godina vlada, on bi se.samo svađao.
Ublehaš me zajebo za glas
Pa nije on nikog zajebo..mi smo se zajebali što on nije umjesto Bečirevića...
Opet čekamo nebil nam ko šta pomogo ha?????
Hvala vam trojkaši što nas ovaj lejevi i desni testis hevtaju skoro svaki dan
Ja konto Forto i Dino će se oglasiti ovim povodom.. 😀
Dragan hoće s bosancima da preglasa hrvate, 🤣🤣🤣🤣
Tko hoce da radi taj dan,tko nece,Neka ne radi.gdje je problem?ali ja mislim da Svi Cekaju slobodan dan da idu na pecanje.
pristace na zelje svog poglavnika trojanska bagra u to nema sumnje
Mirsad Indiana Jones.