Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom prilikom bih samo da je_bem mater svim SDA poltronima na klixu koje ce sad stati u odbranu neodbranjivog(u odbranu tog govneta od novaliva)
@likmaaa072 Apsolutno podržavam tvoj komentar i usput je... sve po spisku ovim SDA botovima gooUser1627507776 i 2milionaZaDenisa
vidi preletaca iza. i mater bi prodali za fotelju
Nije se rodio ko je klixu ugodio. ovdje nema smisla i glupo je ..Na svaku vijest ima vojska koja podržava i huli. i to je baš bez veze . Svi nameću svoje mišljenje i ako si protiv onda si izrod . Nismo nimalo parlamentarni.. pustimo da svako ima svoje mišljenje bez vređanja ..
Hadzikadic neuspjela špija iz Amerike
dingospo...
Fino to zvuci ali nema ni mirsad bolji plan ovaj kauboj je za hodze ali ne i za predsjednika
HADŽIKADIĆU ČAST TEBI,AL ZA TVOJU STRANKU NIKAD NE BI GLASAO DOK SU TI UHLJUPI IZA TEBE I TAKVI KAO ONI 👎
Ispravka krivog navoda. Novalic nema vladu. Jer za posljednje 4 god jos uvjek nisu uspostavili vladu jer su nesposobni. Valjda su svi zaboravili da je Novalic u tehničkom mandatu i nemoze donijeti ni jednu odluku jer nemamo vladu. Zato sve odluke idu preko doma naroda
Ma sta se ti javljas, sa ova dva debila
I vise od 1000KM ponaosob svakom stanovniku izvuce pa onda fol pomogne sa 100KM pojedinim najugrozenijim. Fadile sta je sa RESPIRATORIMA ????
Plavo žuta boja znači da su partije, države, osobe pod direktnim uticajem jezuita, hazara, Klaus Schwabovog WEFa i ostalih sotonskih fondacija i nakaza! Guraju agendu 2030, depopulacija i dekarbonizacija!!!
Trebalo bi svaki mjesec praviti izbore. Bilo bi mjesečno po 100 km povećanje. Ala bi se narod opario
U BiH izgeda programi stranaka da vrijeđaju druge ,a ne šta će oni napraviti u 100 dana budućih mandata.
Eto.....kao da ste vi bolji?
Nije da branim Fadila Novalica, ipak je odlučio da sporadicno pomogne ljudima koji su u stanju potrebe, a vi da ga da ga atakirate i tako revnosno govorite a isti ste na budžetu potlačenih građana i uzimate masno. Lahko je punog stomaka širiti propagandu, kad drugi radi za tebe ;)
Nekolicinu građana su ubili svojim lažima