Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se cudis moj Mirsade, pa islamska zajednica je vjersko krilo SDA.
Neki dan na sastanku sa Sattlerom i Nelsonom, Čović i Izetbegović su imali prevodioce jer ne znaju beknut engleski. Mirsada za predsjednika države, barem priča engleski tečno i neće nas sramotiti haha
@Strelax7 Čuj zašto nije otišao u crkvu, pa čovjek je musliman duduče, otišao je u džamiju i ispričao nam kako se vjera koristi u svrhu predizborne kampanje. Znamo svi mi da i HDZ i SNSD/SDS koriste crkve kao što SDA koristi džamije. Inače sam ateista ali to ne znači da sam komunista ili ljevičar, Mirso je gospodin čovje i treba ga podržati jer je fakat pravo osvježenje na političkoj sceni.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pa dijelite i vi ispod Krsta ili one crkve ko vam brani ...
Ti jos nisi iziso iz feudalnih društvenih slojeva, malo procitaj sta znaci pojam sekularna država
Mirsade ,jesi li prošetao do okolnih crkava, šta one savjetuju svojim vjernicima za koga da glasaju?
Vjerske zajednice agituju za one, koji su im otvorili širom vrata i dali im privilegije, a to su nacionalne stranke, pa vjerski zaluđen pojedinac, misli nacionalno kontra klasnog i ekonomskog. Koktel vjere i politike opijaj i vecinom stvara "cirozu mozga", tj. nefunkcionalno drustvo.
Ko kakva tetka mahaluša. Marš džukelo stara!
Dosta ti je što si Mirsad.
Klasican bolesnjak ...
nikad u zivotu u dzamiju. vecih lopova na svijetu nema nego u dzamiji a efendije uvijek bliski sa vladarima ko i svaka druga politicka stranka. pi**m ti se na vjere i te vjernike. samo taktika da se lako pokori maloumno topovsko meso i robovi i da ne postavljaju pitanja. obavezno svaku noc ucite pred spavanje dace kralj sve HAHAHAHAA
Dobro se neko sjetio da djeli porno materijal. To je jako dobro, pogotovo za nene i dide.
ja jest levat odvratan, ali baš odvratan!
ovo vam je buduci predsjednik BiH koja nece imati federaciju, rs i distrikt, 11.12.2020,22:41
Ko nema stav, stavit će mu ga u džamiji. Samo dođite prazne glave, vjerski političari ne vole da narod razmišlja svojom glavom, mogo bi se otet.
nemooooooj Mirsade-pa SDA je ,,GRADJANSKA STRANKA'' bar se tako navodno zalažu zajedno s Komšićem hehehhhehe.Koji su to Smradovi dvolični.Ako nas iko zavuče u još veću bjedu onda su to Ovi smradovi.SDA oni i njihova dvolična politika.
Ovaj lik isti Frank Underwood iz one serije... Mnogo zaj...an lik 😁
Mostarski SDA Litijaši sa reisovim i Bookirovim izdajnickim fermanom da se Mostar lagano (ponovo) preda HDZ-u i da bude i Covic sit a Bookirove ovce opet na broju..
Svakako će vam pobijediti nacionalne stranke šta se čudite.HDZ i nema jake opozicije.A ovi šta uradiše u Srebrenici ,uveliko će se odrazit na Mostar.
Kad mere vironauka u skole, mere i palitika u bogomolje