Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uglađeni ublehaš koji SDA bagru naziva predsjednikom procitan si ...
..ta neće Denisa tako nazivati. Lik nesposoban da vodi mjesnu zajednicu🤣🤣🤣⛲⛲⛲
narode 2 oktobar najbitnije od svega X Željko
I Mirsad Izetbegovic
Jedini obrazovan i sposoban kandidat.
A on na federalnoj blati Becirovica sto je napustio na N1 a Bakiru se sve dodvorava bas je realan i pravedan vidjeli smo svi njegovu hajmo reci kulturu ma,gllumac pravi
Denis je katastrofa, a Bakir je zlo koje je zavilo BiH u crno. Ostaje Komšić za predsjedništvo. Jedini za kojeg vrijedi glasat (a ni on nije neki kapacitet). Ostalo je karina...
baketova pudlica
gradska faca, maniri, skolovan, pametan... papanluk-eliminator
Sejfudin Tokić?! Savez vaskrslih snaga 😂😂😂 Perspektivniji je Željko Majstorović 😂. Čim je ideolog i profesionalni uhljeb Šepić tu, sve je jasno. Profa Hadžikadiću, ja sam mislio da ste vi ozbiljan čovjek.
Hadzikadicu ti jesi gospodin covjek, ali nisi za predsjednika jer si mlak i nisi namazan.
Hadzikadijica bas providno igra za SDA. Tebao bi pripazit da ne prešiša Bakira... Zbog toga se gine...
E pa gospodine Hadžikadiću, Vi ste svoje (ne)poštovanje i iskazali lično meni još prije par godina, kada mi, kao starijoj gospođi i šehidskoj porodici se niste udostojili odgovoriti ni na poruku putem mesendžera. Pr ma tome, ne vidim po čemu ste drugačiji.
Ne bi za tebe glasao kad bi nam kralj Petar bio predsjednik
Velika je greška birati "manje zlo". Nikada narod koji tako razmišlja neće imati napretka. Prof. Hadžikadić je Einstein za Pennisa Bećirovića i to je činjenica.
Denis se i treci dan izblamirao citirajući Hadis a ne zna Fatihu proučiti.
Sejdo i Scepo ljubomorni sto Bakir ima novu omiljenu pudlicu
Bakirov trojanski konj dokazano
Eno kazu hoce Becirovic da objavi zbirku Hadisa i to na Engleskom jeziku HAHAHAHAHAHA.