Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta sto objekat nije sagradjen onakav kakav je i isprva bio ... ovo "moderno renoviranje" ne lici ni na sta i nema dusu ... zaista, steta ...
Nije moja fadile
Izgrađena 20-tih godina 19. vijeka i onda kaže u Kraljevini Jugoslaviji koja je nastala početkom 20. vijeka. Znači, treba novinar ponovo malo u osnovnu školu. Valjda treba 20-tih godina 20. vijeka :)
Sjecam se gospodje Naile koja je zivjela u toku i poslije rata u mom ulazu na Dobrinji 5., umrla negdje 2003, imala 80 i kusur, zivjela u ovoj kuci do pred rat, kada su je istjerali i sjebali kucu. Naila Hadzihalilovic, mi ko djeca kucu zvali Nailina kuca, poslije rata se igrali u njenim rusevinama, narkomani se drogirali, bilo zanimljivo. Penjali se na onaj hrast pored kuce, ma ko djeca, najljepsi period zivota. Neko iz opstine sada pare mlati preko ove kuce. pozdrav za raju sa Dbr 5
mirzet se zdrmo žutim u venu 2 dana lezi ispod kuce na koritu i kljuca
klix ispucacava rezervne vijesti koje se cuvaju kad nema nista novo zavrsili su sa tekstovima o bmw antikvitetima sve vijesti u vezi applea objavljene idemo sada malo iz foldera "domace gluposti"
..."uništila velika gazdinstva"...dragi klixo, doktoriro si "političku korektnost". inače, povijest veli da je tada dokinut begovat, odnosno čitav klasno-socijalni model koji ga je i porodio.