Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
Ma idite svi vi SDP, SNSD, SDS, HDZ, SDA u tri LPM!
Možete li zamisliti situaciju da u Hrvatskoj SDP uđe u koaliciju sa HDZ? Tamo su napravili kukuriku koaliciju prije izbora, da narod zna ko je s kim i za šta se zalaže. Ovdje kod nas se koalicije prave poslije izbora i to sa onima koje prije izbora pljuješ. Narod je bio nezadovoljan sa SDA i SDP se predstavio kao alternativa. I onda alternativa nastavi zajedno sa tom SDA? I više nema ni afera, ni 60 minuta, sad valja SDA jer su sa njima. Ako se sutra raziđu za SDA, opet će prilozi na FTV \"šokantno\" i \"skandalozno\". Pa ko je tu lud? Lud je narod što im je povjerovao i sad nas čeka ekonomski najgora godina ikad. Ko preživi pričat će.
ja bih napisao nešto protiv SDP ali kako je ovo njihov portal...
sdp od srijede definitivno u opoziciji... veceras startala nova sezona emisije 60 minuta
GLASALA SAM ZA SDP I NIKADA VIŠEEEEEE. OVI IZ SDA SU ZA SDP MALA DJECA. UKINITE SDP I FTV, POMOZITE BOSNI I HERCEGOVINI AKO JE VOLITE, ZLATKO I OSTALI HAJDUCI.
http://www.orbus.be/aktua/2011/aktua3294.htm#TOP prijedlog SDP-a iznesen od strane njihove nove zvijezde, Saše Magazinovića, da se \"vrši posredan izbor članova Predsjedništva BiH u Parlamentu BiH\". Dakle, predlaže da se o članovima Predsjedništva dogovaraju stranke u Skupštini, a da ih ne bira narod direktno, kao što je to sada. To je veliki korak unazad, to nije ni šminkanje dejtonskog Frankenštajna nego pravljenje još goreg monstruma.
mali smrdo, uvlakacu, goni se u tri pm, i ti i tvoj zagondija zlaja, priznaj, koliko ti ga puta dnevno trpa u bhulju, tebi i tvojoj zeni
E JESMO VAS NAMAGARCILI.NE MOZE BITI SVIMA DOBRO MOZE BAR NAMA HAHA DRZAVA ZA COVJEKA
ko s dzavlom tikve sadi same mu o glavu pucaju
Kad će taj više Walter? Odosmo u PM a nigdje ni traga od Waltera!!! POČNITE HAAAPSIITIII BAANDUUU, VRATITE POVIJERENJE U STRANKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recite građanima da vas ucijenjuju ovi iz SDA, recite građanima da se bojite SDA, ako nije tako onda recite građanima imena za sve one iz SDA koji su ovu državu pokrali i privatizovali za 1KM.Počnite da zatvarate kriminalce i ratne profitere.DOSTA JE ŠUPLJE PRIČE!!! GRAĐANI BIH OČEKUJU DA DOĐE VEĆ JEDNOM TAJ WALTER!!!
uuuuuuuuu
SDP mi je ukrao godinu i po života. Namagarčio me je jer sam glasao za njih a ne za ustaše, minderaše, mesare. Lagumdžija je definitivno lažni Valter.
To ste trebali uraditi prije godinu dana, a ne da nas sve mrcvarite vi esdepeovci-pederi
Aferim......pa nek se valjaju u vlastitom blatu !!!!