Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi što su navalili SDA plaćenici
samo naprijed Damire... Dosta je vise bilo SDA i njihove 17-godišnje kriminalne vladavine
sdp je taj koji stvara krizu. prvo su oni predložili platformu sa sda, radom za boljitak ,sbb i hsp,da bi kasnije sami ponistili taj dogovor i formali novi sporazum sa dodikom i covicem . kad su hrvati u pitanju, nezz kako mozete govoriti da ste manjina kad ste ravnopravan konstituivan narod ,a to sto je komsic predlozen za hrvatskog clana predsjednistva je kriv ZLATKO LAGUMDZIJA a ne ja il bilo ko drugi.,zasto onda hdzovi su kao ljuti na sda jer je vecina bosnjaka glasala za komsica kojeg je predlozio LAGUMDZIJA a niko iz sda ? i u ostalom sdp ce doziviti debakl na izborima 2014 izgubice sve zivo jer vise nema ko da predstavlja bosnjake u toj stranci,ako malo pogledate jedina 2 bosnjaka na bitnim pozicijama su niksic i becirovic,a i oni nisu bas sigurni da ce ostat u sdp . dakle sdp je jos jedna produzena hrvatska strankakoja se etiketira kao bosnjacka,a samo 2 bosnjaka imaju znacajne pzicije tu,dakle sve je jasno sdp je jos jedna hrvatks stranka ni jedan bosnjak ne treba glasat sdp
Moj Damire izjasnio si se kao iz reda ostalih da bih došao na poziciju, samo ste tom politikom se udaljili od naroda i sada hoćeš da promjeniš sve što nije po tvom i Zlatkovom aršinu. Sledeći ili vanredni izbori bit ćemo zaborav kod naroda koji je izbrao Vas rukovodstvo SDP.
Žalosno je da Damir priča o posljedicama a zaboravlja uzroke. Budimira je sa 1000 glasova za Predsjednika FBiH doveo SDP BiH, mimo volje članstva. Tad je mišljenje članstva bilo preglasano. Žalosno je da o državi uopšte priča čovjek kome je Partija ispred države, i koji ima običaj reći: Nek' SDA nije u vlasti pa nek nema ni države. E Damire, nije ti ovo Hazim u nasljedstvo ostavio pa da krčmiš kako ti hoćeš!
Vidi se koji ste vi primitivci iz SDA, samo znate psovati i krasti! KRIMINALCI ZELENI
Najlakse je za SVOJ neuspijeh okriviti druge. sto bi to Budimir smijenio ministre i to bas svi iz drugih stranaka a nijedan iz SDP ako nisu radili. Pa sto to Niksic ne podnese ostavku i odmah vlada pala... problem je medjutim sto Budimir nebi prihvatio ponovo kandidaturu Niksica za premijera. Najbolja opcija su prijevremeni izbori pa neka narod kaze svoje. Za ove SDP-ovce koji sami sebe hvale kad ste tako dobri sto to izgubiste NOVI GRAD SARAJEVO, BIHAC, KAKANJ...
fuj komunjare pa dokle vise ima te li obraza i malo sram vas i stid bilo,nego jel i ovaj lik iz reda "ostalih" koga on predstavlja tj. zastupa ?
ja mislim da je i najvecoj budali jasno da je SDP na lokalnim izborima izgubio a da je SDA dobila ubjedljivo najvise glasova.mamu vam crvenu najvece ste zlo koje postoji
SDA i njeni sateltiti stvaraju iskrivljenu sliku o skoro svemu, to im odlično ide od ruke, vrlo je paradokslano da sudjeluju u vlasti po onim stvakama koje im odgovaraju, a opstruraju pri tome sve što ne ide u njihovu lično korist.
SDA izaziva konfuziju i opći haos, ono što im odlično ide jeste politika isnpranja mozgova masama, što se upravo vidi na ovim komentarima i pogotovo u vijestima i uređivačkoj politici ovog portala pa i drugih medija, jasno je da su oni produžena ruka SDA
pa to ovi zeleni i hoce, da nas jos vise uniste, nije im bilo dovoljno za 20godina
Bravo Damire H. Svi vidimo da se mora mjenjati situacija u FBiH, samo izgleda nekima to ne odgovara, zasto da mi je znati. Foteljasi zeleni!!!!
podrska! Treba sve koji nas blokiraju smijeniti! obavezno!!!
Budimir blokira kompletan sistem A tu gdje jest doveli su ga ne moja pokojnja baba već reketaš Hadžić i njegov šef, islamofašist Zlajoglu. Pametnom dosta.
Odlično ste mi aktivni večeras, m.a.m.u vam crvenu!
ima li iko odvratniji od ovoga dripca koji je na funkcijama od svoje 21 godine a trenutno je jedan od najbogatijih ljudi u bih???on i njegov sura budimlic i njegova zena koja organizuje koncert ace lukasa obezbijedili su 9 generacija da ne moraju da rade!e drzavo!!!!