Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reketaš Damir, mali čmaroliz islamofašiste Zlajoglua, opet se nešto raspričao. Nego, reketaščiću, reci ti nama koliko su prihodi od reketa u prvom tromjesečju???
uvjek sam glasao za SDP zbog tebe i Zlatka nikada vise idi kod Dodika pa njemu usvojite budzet za RS nas i drzavne institucije svukoste u ravan nikad vise , vracamo se na stara vremena samo SDA.
Tko je ovaj simpatični pionir i budući komunista? Liči mi na mlađahnog eduarda kardelja iz mlađih dana.
na što spade SDA HDZ je znao.
Da vas pitam Dal SDA il SDP Da li imaju duge kose ? Da li traperice nose ? Da li vjeruju u boga ? Da li uzimaju droga ? Da li ima smoga i kod njih na planetu ? Dive li se nama il nam zele nanjet stetu ? Odakle dolaze ove nase mljecne staze ? Je li dolaze u miru ili zele da nas zgaze ? Zasto paze tolko na svoju diskreciju ? Da li mozda zele na nama da naprave korekciju ? Pa da i mi dodjemo do svjetskoga mira Al\' mozda i kod njih gore neka borbena svira Mozda je i kod njih gore samo se priznat stide Mozda svoj opstanak na nasoj zemlji vide
ne podrzavam ni jednu stranku, ali ovdje je ocigledno kako jedna bosnjacka stranka potkopava drugu .. SDP je konacno na jako proziran nacin pokazao koliko stete radi za bosnjake, prvo su izdali zrtve srebrenice ..skoro svetu krv prolivenu tamo, a sada jos dalje produbljuju razdor medju bosnjacima na korist Milorada Dodika ..
podrzacemo lagumdziju dodika i covica ali i milanovica i karamarka tetadica i nikolica u borbi protiv sda
bravo damire! govorio sam ja zlatku da si ti jedan veliki potencijal.
oni ti ga puše damireee
jel to ti veliš ili je tako odlučio veliki vođa?