Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za Gorazde. Prije 5 godina Gorazde je bilo u velikoj krizi a trenutno taj grad pa gotovo da nema nezaposlenih svi rade cak se zaposlavaju iz Foce i Rogatice i to je dobro tako! Svaka cast!
Ovo je odlicno, u kratkom vremenskom razdoblju dobili smo dosta puteva i komunikacija je olaksana. Svaka cast!!!
SDP manipulira sa ovim maloumnim balidzanima ,a oni im jos vjeruju.Sta su to oni uradili? Koji su to put oni napravili?Ye.o vas Tito ,komunizam ,Jugoslavija,JNA i ovaj bijednih Hadzic zajedno sa Lagumdjijom.Koliko su samo komunisti pobili nevinih musliman ,oteli zemlje i podijelili Srbima,oteli nam ima i zvali nas "neopredjeljeni",jezik nam uzeli,učili nas srpskoj istorija...Neka je proklet svako ko ima muslimanso ime a podržava komunisti i boluje za Sugavom Jugoslavijom.
Ovo je pravo dobro, mislim zahebancija. Hand.ri ministre dok imas koga ko ce ti nasjedat na takve jeftine lazi. Cuj, on ce pravit put za Gorazde. The greatest shit
U Dejtonu su crtali autoput za Gorazde... Ko moze ovomu vise vjerovati...
Super, saću moći na poso iz GŽ u Sa a ne da spavam kod tetke u Boljakovom, pa vikendom na avtobus. Al nema veze tetak me svakako ubacio da radim u banku đe je on derektor, a i imam famelije u bankama puno. Jači smo lobi od sandžaklija.
Dajte ba da i ja pišem ove hvalospjeve, po forumima, kome god treba, samo da šta zaradim, 5 godina sam na birou, a inače uvijek glasam za SDP, pa eto, Imajte me u vidu...
Ja ih znam desetine koji su studirali u Sarajevu i osali da žive ovdje; a tebi ako je žao što više ne idu u BG, ti kreni prvim pa će tvoji istomišljenici za tobom (ako ih ima). Poslije svega što je Goražde preživjelo i doživjelo i od Beograda, ti ga spominješ !
Bas lijepo receno:Dosli smo na poziv premijera E.F. da obecamo...
Prije rata svi su studirali u Bg, losi djaci u Sa ili Uzice. A, zemlja i klima da se najezis kako je dobra. Jos i da je ljudi...ko sto je bilo
To znači da ćemo u prvoj fazi definisati ili revidirati koridore, da ćemo ih usaglasiti sa realnim potrebama a to je povezivanje ne samo Sarajeva i Goražda, već povezivanja i sa Srbijom kroz evropske koridore u nastojanju da Goražde postane neka vrsta čvorišta istočnog i jugoistočnog dijela, koji onda ide u pravcu i koridora 5C", rekao je Hadžić. SVAKA CAST!!
ovog šugavog zlajinog podrepaša treba smijeniti pod hitno.
Svaka cast za najboljeg ministra hadžica jos jednom je pokazao da casno radi svoj posao!!
Ovo sto pricaju ako se ostvari u narednih 20 godina dobro je, sve je ovo u redu ,Gorazde jeste trenutno u industricskom procvatu i svaka cast na tome al o brzoj cesti gorazde-sarajevo se vec prica 5 godina a kakva nam je drzava od ovog puta nista bar narednih 20 godina..
U Srbiji je, po nalogu Tužilaštva BiH, uhapšen osumnjičeni za izvršenje više ubistava u Istočnom Sarajevu i Sarajevu u proteklih nekoliko godina. Iz Tužilaštva BiH je saopšteno da je riječ o aktivnostima u okviru akcije "Lutka".
Imal' ovdje neko iz SDP-a ???? Treba napraviti put preko Grepka za Saraj'vo . Fali nam kadrova iz Goražda.
Hadžić je lutka moja SDP-ovska. :D Svaka čast!