Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sutra se nece moci uci u bingo,kad bosnjo pocne kombije tovarit
a u aprilu pored kontenjera hrpa ucrvanog brašna, ko je bio naivan 2020 da li će biti naivan i 2022 ?
Samo da rata nigdje ne bude.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedan od rijetkih ekonomista u BiH koji zna sta prica i koji je predvidio mnoge stvari. Nas inflacija puca u 16 samo narod na to ne obraca paznju. I naravno mi cemo da zakasnimo tj nabavicemo mi zalihe hrane ali kada bude kasno sto znaci da cemo ih placati po znatno vecim cijenama. Tako nam je kada nam zafali plina i ostalog. Sve preko ledja gradjana.
Pa normalno kad konstantno glasamo za papke i dijelimo se u torove. Tako nam i treba. Kakav narod takva i vlast.
Predvidio do mojega
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukraina je najveća žitnica Evrope i jedna od najvećih u svijetu. Ne treba puno maśtovit biti da se zamisli šta će se desiti ako zakuhaju pravo.
Koji je sad ovaj? Priča a ne poznaje strukturu države pa priča da država treba nabaviti rezerve ko da nije u blokadi. I sad bi ga ja trebao uzimatì za ozbiljno.
A tariguz,hocel bit nestasica,znal se sta?
Mali ne kenjaj .... Svi ste STRUCNJACI postali. Hvataj se lopate, posla i radi nesto konkretno
Novalic ce nama pomoci kao i do sada...
Glupsone!
Jel ovo onam Mini mee Austin Powers vaskrsnuo?
Aj decko ne njajke. Lozite se bez veze na ovu predstavu koju nam istok i zapad zajedno serviraju. Kakva ukrajinska kriza, mi smo tek na pocetku ekonomskog sloma svijeta kakav danas poznajemo. Kolaps pocinje a Ukrajina je samo jos jedna predstava kojom se pokusava skrenuti paznja sa stvarnog problema. Rata nece biti, ali gladi svakako hoce, kako god okrenes.
Sta bi za donaciju onih vakcina od amera Taman se odlučio vakcinisati a nema još
I sta na to kaze Sejla Vrabac sisara sa Fejsbuka koja se osokolila sa 10 000 lajkova na sise i probala u politiku i za nju glasalo 8 bivsih muzeva za opstinskp vijece
De ba batali to zar ti ne znas da je Dzejla lajkala Ronaldi kada mi je Dzordzina kupila Ferarija od zadnje plate
Mali U krajimska kriza,Bosansko balkanska kriza ne prolaze tako brzo svaka hrana bi se usmrdila a mi koi ovo pisemo necemo to docekati,
haman klix ima istog gazdu ko i cnn.
bisera t.je poručila da nema potrebe za nabavkom hrane jer ona za sada ima dovoljno u magacinima konzervi za tri godine,ostalo joj je je čak i 20 tona hurmi,ova sirotinja stvarno je bezobrezna postala,hem je mir i ne puca se hem i još im hrane daj,sirotinji nikad ugodit.previše su se osilili reće bisera i ljutito zagrize u but od pečene teletine.
Biće nestašice svega što može duže stajati kako kad je COVID19 počeo