Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar koji radi extra posao. Svaka cast. Kina ce uskoro postati zemlja No1 i svaki kontakt sa njima je jako bitan.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah da udahnem pa jopet hahahahahahahahahahahahah hvala ti diplomirani novinaru koji rješavaš sve naše probleme i na nebu,i na zemlji i u podzemlju... a što si se izbiriko brzo...na kojem si to kur.u naučio da i mi ostali smrtnici krenemo da se obrazujemo?
KAD VAM JE DOBAR VODITE GA KUCI .PRIJEVREMENI IZBORI SAMO NIKAD VISE SDP .DRZAVA
Mogu da ga vole ili mrze ali ovaj covjek radi extra posao.
Dobro Hadzic radi posao, ne pokazuje dosad da je mlad i neiskusan kao sto se mislilo u pocetku da ce biti... odlican angazman sad za sad, samo da tako i nastavi :)
Ovaj mali cigo nije dao Hastoru da pravi zgradu u njegovoj opštini, Hastoru koji upošljava par hiljada ljudi u proizvodnji, ali zato je UTEMELJITELJ dobio 100 miliona državnoga kredita da sa Keljmendijem pravi neboder i otplaćuje ga iznajmljivanjem državnim službama. Zlajin mali piskaralo se pravo razumije u investicije i komunikacije.
Ovaj ko da je na iglama ko i Čeda.
cuj ministar............
Ovaj se mali pravo za..bava sa narodom, koji je on neznalica. Dogovrio je sa Nacelnikom Opcine Trnovo tal oko Bjelasnice gurajuci ga za nacelnika, poslije nebrojnih afera. Navodno, mali je jako korumpiran i sam gleda da se namiri Ko ovom pulenu dade tu vlast? On pojma nema sta je ekonomija no kamoli ekonomska suradnja sa Kinom
vidini su pomaci, a posebno je to lijepo vidjeti sto je u pitanju mlad covjek
Misliš ne možemo ni do Hadžića.
Joj kad se sjetim doktora Ljubica na celu ministarstva telekomunikacija haha
Eto jedva čekamo da se otvori vazdušni saobračaj sa Kinom, hahahaha. Nemožemo ni do Tarčina autobusom. Možda nam jedino talnu kakve trocikle za potrebe GRAS -a. Imamo 550 000 hiljada nazaposlenih od čega najviše u općini Novi Grad a zovemo Kineze da nam prave koridor 5c. Zatvaramo građevinske firme koje su bile uspješne 50 godina poput Vranice a zovemo strane.Još malo pa će i nas dati koncesionarima na doživotni period. Živjela socijal-demagogija! Živjeli naši novinari, pardon političari.
to ti je onaj reket za ping-pong. Pazite Kinezi presvuce vas Zlajin mali
Napokon mlad covjek na celu jednog ministarstva... Svaka cast Damire za dosadasnji angazman