Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ministre, radis svoj posao za razliku od mnogih prije tebe.
SDP i njihovi ministri i poslanici su svijetla tacka BiH politike (ima i izuzetaka, u svakom zitu ima kukolja)... Htjeli to mnogi priznati ili ne.
bice zamaha sve reketom i to forhandom jer vam ocito nije dosta ovo sto ste do sad popljackali. ti koji nemas dana staza u privredi, a ni skole koja ima ikakve veze sa ekonomijom pricas na tu temu i prodajes laznu nadu
OVAJ MISLI NA EKONOMSKI ZAMAH , ALI U SVOJ LIČNI INTERES. TEBI JE MJESTO I BIT ĆEŠ NADAM , U ZATVORU A NE TU GDJE SJEDIŠ- HOĆEMO SAMO VANREDNE IZBORE DA VEĆ JEDNOM PRESTANU OVE KOALICIJE , ILI VIŠE SE I NE TREBA DA SE IZJAŠNJAVAMO I GLASAMO,
sta bi zar je gotovo radno vrijeme zlajini pioniri?nema vise dislajkova?
tesko je vjerovati ljudima koji misle da mogu uticati na javno mnjenje udaranjem minusa i pluseva na kometare. bolje vam je da radite ono sto ste obecali. ako uopce znate ista da radite.
vaj hadzic novi tajkun ,novopeceni milijarder to znaju mala djeca ,jedino ne znaju poslednji mohikanci malobrojni simpatizeri sdp!hadzic i njegov sura budimlic kao i hadziceva zena organizator koncerta ace lukasa ce se sigurno ekonomski oporavljati i u 2013 i dio 2014 rekla je vidovita dzemila a poslijeizbora idu ako bude pravde za kra.du od sirotinje u prdekanu ako ne nadamo se da ce makar u daleku australiju!
Zamahnem ti mat.er.i po pi.zdi ...i svim ti kolegama u parlamentu,vladi i ostalim bo.govima
Tokmak par ekselans ovaj Damir. Vjeruje više Lagumdžiji nego svojim očima.
Jel ovaj došo s Marsa, il je to onaj čuveni sarajevski reketaš ? Ja budale, moja mila majko....
Sporazum SDP-SNSD je čista trgovina u kojoj je Zlatko radi svoje i još par fotelja PRODAO DRŽAVU!!! Nećemo to zaboraviti, 2014. je blizu, a i Komšić će do tada biti spreman
za 20 secundi dobio sam 28 dislajkova!mislite da je to moguce bez scripte koju je donirao licno zlaja???cccc varalice pa za toliko se text ne moze procitati!
Ne znam ko je više jadan - ovi SDP-ovi 'lafo političari sa svojom šupljom pričom koja im više ni u njihovim porodicama ne prolazi, ili ovi plaćenici koji klikaju minuse na svaki negativan komentar o ovim prvim. Djeco draga, dok vi dane provodite pred ekranom, umjesto da izađete i uzmete malo (hladnog ako ne čistog) zraka, ovi koje vi branite se bogate na vašoj muci uzimajući vam zalogaj iz usta.
za 20 secundi dobio sam 28 dislajkova!mislite da je to moguce bez scripte koju je donirao licno zlaja???cccc varalice pa za toliko se text ne moze procitati!
moli se ekipa sdp iz glavne i kantonalnih centrala da ugase scripte za lajk da posteno vidimo koliko zaista ljudi vjeruju sdp!