Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate moj u bosnjaka totalno loša politika..vracaju ljude u kameno doba....samo ih uzimaju na tu pricu o Srebrenici ili o Islamskoj zajednici ne treba zaboraviti....ali zasto toliki spomenici....zasto ne ulozis u firmu...pa ljudi ti bjeze iz Srebrenice...Srebrenica zivi tjedan dana kad je godisnjica stradanja ljudi....Nakon toga sam se osobno uvjerio kad sam jednom došao poslovno da tamo nema nikakve perspektive za život.
Munira narucila novu jahtu za sina
SVAKA ČAST NAČELNIČE !!! SVAKA MARKA TAMO ULOŽENA JE VELIKO DJELO!!! ONI I MEMORIJALNI CENTAR SU NAŠA OBAVEZA!!!!
Za tih 50.000 mozete nravit negdje ljudima 2,3 mosta mozete rijesit neki problem snadbijevanja vodom za neko naselje moze se mnogo korisnijih stvari uradit umjesto sto ce te oprat pare
DAJES PARE SMETLJARU KOJE SI UKRAO OD NARODA RUSECI IM OBJEKTE I RASTJERUJUCI IZ RADNJI D BI TU UZEO TAL OD TAJKUNA!!
Srebrenica se doniranim novcem dosad mogla pozlatiti, ali nije. Pitanje je gdje su otisle silne donacije stranih zemalja koje i dan danas kapaju? U privatne dzepove naravno. Ali treba javno objaviti cije.