Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam nacelniku SG. Ne znam dal mi je vise zao sto ne zivim u tvojoj opstini ili sto ti nisi nacelnik u mojoj opstini . Nisi djaba pomeo konkurenciju. Samo nastavi tako i ne daj se mjenjati.
Cuvajte to dobro! Ako Bake cuje, maznut ce vam Nisana ubio se za Poljina.
Tite ti šta će vatrogascima policijski šljemovi..., po vatrogasnoj taktici šljem treba da ima otpornost prema temperaturi, a ne samo na bočni, leđni i čeoni udar ko drotovski, onda vatrogasni šljem treba da ima mogućnost postavljanja izolacionog aparata dok drotovski samo ima opciju gas maske.Vatrogasni šljem treba da bude testiran na vertikalni udar odozgo pa je radi toga po sredini ojačan, a policijski nije predviđen za tu vrstu udarca i najzad vatrogasci nisu drotovi.
a Policijskoj stanici Stari Grad 50 specijalnih policijskih šljemova, hidrauličnu presu i set za razvaljivanje vrata. Prije nego sto pocnes pljuvati , procitaj ne skodi.
Ti malo odspavo popodne. Nije se lose ni umiti i kahvu popit poslije dobrog sna iza rucka.
Bravo!!! To je moj nacelnik!!!!!
@Andy. Pa nije dao iz svog džepa nego iz džepa nas gradjana Starog grada.I treba da daje.
Pa kad vidim kako, za sta i koliko drugi daju.... ovaj je zlatan!