Komentari (404)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nas ne voli ali to su naši šeher političari krivi što ne vide dalje od kozije ćuprije. Ovo je rezultat dugogodišnjeg lobiranja rukovodstva RS.
Kako ne voli a najavljuju im sankcije iz Eu.Ovi imaju mađarsku i to je to.Mi imamo Ameriku
Poljska, Mađarska, Slovačka, Češka, Grčka, Rumunija, Slovenija, Rusija, Kina, Indija, Španija, Francuska maaa ne zna se ko nas više voli. 🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
90% Europe ne zeli muslimansku drzavu u EU
Samo vi put pod noge pa u Hrvatsku ako ste toliko ugroženi u BiH. Niste uspjeli Bošnjake zgaziti ni kad ste šurovali s četnicima i Fikretom Abdićem.
Bravo, vrijeme je da malo čujemo našu visoko-rangiranu raju po EU!
Odlično je odgovorila, samo greška je odgovarati na pitanja i braniti se, time im opet dajemo za pravo, ispada da trebamo da se branimo. Pravo je pitanje kako integrisati Orbana u EU.
Ma kakva EU britanija bjezi od EU a mi bi da idemo u istu
Da, ali muslimani u BiH su takodje i Suniti - najekstremnija struja muslimana, u koju spadaju i dzihadisti. Nije malo takvih bilo u proteklom ratu.
E jebiga mala..
Nevezano za ovaj članak, Aida je bila na poziciji ministra i dala ostavku nakon što ju je policija zaustavila dok je vozila u povratku s koncerta i izmjerila joj 0,2 promila alkohola u krvi. Sad to uporedite sa regionskim političarima, premijerima i predsjednicama kojih 90% zbog raznih razloga odavno ne bi trebali biti na funkcijama.
Zato sto smo kao muslimani zaostali, treba nas pobiti, jel to? Tacna je cinjenica da bosanski muslimani jesu libelarniji i blizi europskom razmisljanju nego srbi ili madjari ili rumunu koji su cak katolici. Dzaba tom glasnogovorniku madjarske to sto je moze bit katolik kad je ima zaostalije i nacionalisticki srednjovjekovno razmisljanje koje je danasnji bosnjo davno prevazisao. Mi bosnje smo 'demokratski bikovi'. Imamo valjda i mi prava iako smo muslimani.
Madjari su vjecni kokuzi i najsiromasniji narod u EU. 100 miliona eura uje za njih nezamisliva cifra. Pa ko moze biti prijatelj Dodiku ili Vucicu samo neki jado ili zaostala tvorevina.
Interesantno je da nas Madjari poistovjecuju sa Arapima samo zato sto smo Muslimani. Nazalost ima i drugih pa cak i neki of nasih komsija koji isto tako misle o nama?
Jašta, liberalniji su od recimo Saudijske Arabije ali u poređenju sa Evropom, liberalni su poput, recimo Egipta, dakle vrlo malo....
ja sam davno reko, necemo mi nikad u evropu. ne znas koga više ne vole, srbe il muslimane
Nahebem vam se materešina mađsrskih. Konjušari smrdljivi.
Potrazite na Netfliksu seriju o rastu Otomanske imperije I padu Konstantinopola pa cete vidjeti ko su I sta su Srbi, najvece I najodanije sluge koje su Turci ikad imali.
Šta je sa mornaricom u mađarskoj
Bravo Aida, kad je Bosna tako liberalna i sekularna šta ćeš u Švedskoj, hajde nazad.