Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa onim sredstvima sto je silajdzic sa kolegama iz SDA sve ove godine peljusio od gradjana i drzave, ovi nacinalist brzo zaboravljaju da su oni upravo krivci za ovo stanje u zemlji jer su upravo oni stvorili ovaj sistem koji je nakaradan
Ja joj predlažem, kad je već ovako "savjesna" da predloži svojim kolega iz parlamenta da se odreknu primanja zbog sankcija EU-a da bi nadoknadili sredstva....mislim najlakše je pričat, nek' se jadnica i posla uhvati jer je i sama višegodišnji parazit BiH budžeta!
eeeh da je njena stranka opet na vlasti bogdo, a ne ovi sad sto nas u propast odvedose, prokleti bili
Sa separatistima NEMA pregovora.Svaki sastanak je unaprijed propao , samo se s njima gubi vrijeme.Obogaceni, dvolicni ,spremni na sve da sacuvaju vlast sa polupismenim narodom , strahovladom i bahatim ponasanjem.
eto i ona nešto izjavila (samo da napomenem, iza svake izjave stoji pr manafer s masnom plaćom, a zašto...ja ne znam
Ma ni FBI ne bi mogao uci u trag Bake- Suljo semama...
pa moraju se ispraviti kriminalne ranje koje su radili ljudi iz SDA....
Ma vidi nje???? Pojavila se žena??? Vidim eto dijeliš kritike, a da umjesto toga svoju silnu "pamet i kapacitete" usmjeriš na davanje mogućeg rješenja??? Ali, zabrinula se hanuma, osta bez para, nije njoj do Fincija i ekipe!
Ista si ko i ovi, samo da je vama. Jos da pocnete objavljivat i vi slike po inim drustvenim mrezama kako se kupate u dukatima i dijamantima, ipak nije sve u parama.
Ma pazite molim vas tko se javlja a njen lider i njena stranka u crno su zavili ovu zemlju toliko da ni narednih dvadeset godina se ne mogu popraviti te štete.
I ona sad nesto pametuje ccc
ma bravo! neko pokusava ispraviti nered koju je ona sa svojom strankom i SDA pravila jos od devedesetih
Izvinite Bošnjaci, Hrvati i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku Velike Srbije, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite braćo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da ćemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
što su odjednom svi postali pametni
joj ovih, a ona je sa svojom strankom bila jako odgovorna skoro 18 godina u vlasti. supljaaaa!