Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...možda se bliži vrijeme kada će Gladni sačekivati parlamentarce, zastupnike, delegate... ispred njihovih kuća, haustora, vikendica, automobila... i tražiti hljeb...pravdu...na jedan neartikulisan i nekontrolisan, agresivan način...ti bih volio.
Da nema MMF-a vi nebi ni dolazili na posao, a kakvi ste i netreba te nam. Uhljebi
Jeste propala , kao trosjed.
BIĆE SAD ALPSKOG I OSTALIH BUĆKURIŠA IZ EU GĐA PROCENAT SE VRAĆA
Nemojte dati entitetima dodatna financijska sredstva, i riješen problem. Entiteti su karcinomi na BiH, i potrebno ih je uništiti. Ako pacijent umre zbog karcinoma, logično je da će umrijeti i sam karcinom. Zato izliječimo pacijenta tako što ćemo ubiti karcinome. Ojačajmo kantone i kopirajmo švicarski model. Ako to učinimo, imat ćemo prosperitet sva tri plemena u jakoj BiH.
Entiteti nam nikad nisu ni trebali, bravo za sve sto vodi njihovom nestanku
Pod hitno prestati uzimati kredite smanjte sebi plate i to je to
Gori uhljebi od kriminalca, sve pare odose njima a drzava ne funkcionise, zaduzujemo se do besvjesti, uzas zivi
MMF JE ROBOVLASNIK,ZASTO MMF NE ZAHTJEVA UKIDANJE KANTONA I UVODZENJE POREZA NA LUKSUZ,JEDNOSTAVNO IMAKLI BI VISKA PARA I NEBI NAM TREBAO MMF,ONI SU GORI NEG NDH-A--
Ako ti kao ekonomist razmisljas da je za bih jedino rješenje i opcija MMF, hvala bogu pa nisam student ekonomskog fakulteta. jak profesor makroekononije u p.m.
Nije mi jasno kako Vi ne napraviste nesto produktivno a pokupili doktorate cijelog svijeta.Izgleda prof samo na papiru.A i zasto bi kada Vam je draze primati lovu iz parlamenta i priklanjati se strnci kao pijavica.
Ne moraju ni opstat.ionako je 90/budzeta naplate., raznorazne beneficij, odbore, toalet papir u hiljadama. KM,tel.racune.itd,itd..Kad se to smanji na razumnu mjeru i kod nas i kod vas i kod njih. bilo bi onda para i za penzije i za sport i za kulturu(ne bi otkazivali balet ,zarvarali muzej itd. itd. )
@saratuzla...na plate
Željka je za ovu top model hebote.
Dace Bog!
Trošite ono što imate i neće biti problem, ne živi se od kredita.
Eto neko vidi koristi od MMF-a samo ovi na vlasti da krpe sto su pokrali , narod svakako bjedno zivi sa MMF-om ili bez .. Nekad mora puci e preko cijih ledza to cemo da vidimo .
Kontam da mi trebamo pravit proteste ispred europskog parlamenta ne naseg i trazit da maknu ove nase spodobe.Ako nece odma trazit azil jer sva su nam prava oduzeta.