Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehehhehehehehehehehehehhehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehe
Sta li oni uopste drze stranicu? Sta li moze biti na njoj kada nista ne rade?
Kako ce bit spojeno na internu mrezu kad su se tek prije jedno mjesec dana umrezili. Ljudi, oni nisu imali domenske usere, a ni password nije bio obavezan. Da ne pricam da kompjutere nisu zakljucavali. Info od zaposlenika. Pa vi skontajte...
hhmm.. ovako, ne hvalim se uopste, ali ja sam uzeo predase\' sve gov.ba sajtovei na svakom sam nasao propuste i sve prijavio! Sta mislite, jel i 1 popravljan?! NE! Ama bas ni jedan! Ko hoce mogu pokazat mailove koje sam slao i rijetke odgovore od institucija kojima sam slao ;)
to nesto serijski :) http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/globus/albanski-hakeri-napali-website-skupstine-crne-gore
nastavite dalje
joj da mi je znat\' koje dvije linije da rijesim
ehheee i firme su postale totalno gramzive, instaliraju neki od free cmsova.promijene temu i evo ga gotova stranica. hehe i uzmu koliko? pa 5-6 hiljada za taj site ehhee neka neka i treba tako. Ja odradim site vlastiti cms i koliko se plati? jedva 300 km @hamo pitic e hamo kad bi oni znali kako da to rijese ;) a samo 2 linije koda bi sve popravile ;)
treba ovim sto primaju 7000 km dati da naprave web stranicu. Ne bi do 2014 uspjeli. hehehe
@jole broz bas tako druze!!! :D 7000 KM im je plata, lopovi jedni. nista ne rade samo dizu ruke i govore: \"za ili protiv\"!!!!! kreteni!!!!
Koliko od Vas sada pokusava upisati divlje karaktere u parametre od skripti? \' OR 1=1 -- :)
ovdje se ne radi ni o kakvom napadu na Parlament BiH nego upravo na amatersku firmu ENIGMA koja je i napravila web stranicu, jer je ocito iskoristen propust u njihovom kodu. da, ovo je tipican primjer kako se dobijaju poslovi bez tendera i kada se poslovi dodijeljuju amidžama, stričevima, nečacima, rođacima...
Neka neka. Nisam vidio tender za stranicu. Firma ENIGMA im odrzava mrezu. Super reklama za tu firmu. Jel im mreza sigurna. Vidimo kako je web siguran im.
\"Kasno sinoć, u ponedjeljak 3. augusta...\" Ponedjeljak je bio 4. avgust..
vala ovo nije neka šteta. svakako ti parlamentarci ništa ne rade dok od gladnog naroda otimaju ogromne pare.