Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gutić je demantovao da je premijer TK povećao platu novim Zakonom, te naglasio da plata premijera TK trenutno iznosi 3.133KM, a prema novom Zakonu iznosit će 3.118 KM, bez toplog obroka i minulog rada. Aferim, smanjio sebi platu ogromnih 15 KM !
xd
ovaj lik je rezultat dvadesetogodisnjeg razvaljivanja drzave i dokaz da su bosnjaci promasen slucaj kad se radi o upravljanju teritorijem.
puno je 15 KM, pa ovo ima samo kod nas
A koliko ima jedan profesor u srednjoj skoli sa 30 i vise godina radnog staza_! Stidite se......
Guto, ako ti bude tesko prezivjeti mjesec sa 3118KM slobodno se obrati gradjanima za pomoc.. Gradjani uvijek pomognu ugrozenima..
Valjda će Sindikalci otkriti zavrzlamu. Da su u pravu - jesu. Ostavku ćeš dati kao i onaj prije tebe!
Ih,jest tebi problem dat ostavku.Ujutru je daš,popodne povučeš.Ni prvi ni zadnji put...
dole narod! ! ! ! zivela vlada! ! !
ja smanjenja i govana. neposmenoj i nesposobnoj bagri poput bege murge puno je i 300KM koliko je otprilike prosjek u privredi. pa da vidim kako bi uhljebi prezivjeli
Potcrtao je da su plate ministara u Vladi TK 2.573KM, a po novom Zakonu će iznositi 2.566 KM. Al" ste ih smanjili u P m...r..u. citavih 7 maraka. Pa dajte im i to za kospi. Sadaka je dat"
SAMO NA ULICE I POSLATI OVE SPODOBE NA NJIVE S KOJIH SU I DOSLI U FOTELJE AUTONOMIJA TUZLI DRZAVA TUZLA!!!!
LUPAJTE MINUSE SELJADIJO,KAD TAD CE MO VAS SPREMITI NA NJIVE I STALE SA KOJIH STE SE SVALILI U TUZLU
"Poslanik amater"? A mater je u penziji, ne bavi se politikom...
Nepismeni novinari, ne kaže se istaknuo nego istakao. Ako neko zna što ja ne znam neka me prosvijetli.
Nemojte zaboraviti da je topli obrok 2% od prosječne plate u F BiH, dakle 16 KM po danu. Minuli rad se obračunava 0,5% na godinu. Dakle, ako Bego ima osnovnu plaću 3100 KM, dodajte na to npr. 30 godina staža a to je 15%, dakle 500 KM+320 topli obrok. dakle, 3100+820=3920...na to ima besplatan telefon, službeno auto, 4 odjela godišnje, odvojen život (možda) ,troškove karte (prijevoz) ima ga u 4-5 komisija...dagle, nema Bego manje od 10 000. kao i drugi. A pola ministara mu je FUP i SIPA pohapsili zbog korupcije, Uhapšen mu KOMESAR, komandiri policije, ma TUZLA je raspad. RASPAD...
ma ja dat ćeš al neće bit prihvaćena, isto za vrijeme protesta, svi sda-ovci pohrlili da dadnu ostavke, a onda skupštine odbacile sve ostavke, taman dok se prašina rastrerala, koga bolan ti zajebavaš ovdje
Guto je izgleda napušen. Nećeš ti podnijet ostavku dok ti tatica Kuko ne naredi.
jel mu kisla glOva