Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa nemamo nuklearnu elektranu
sreca pa imamo vatrogasce kao NATO nemojte brinuti
Niko ovo nije proveo kontrololu...sigurnosti na radu...te sigurnosti rada iste....jos od vremena Tita....bitno je uhljebarit....stranacki se na budetska radna mjests....sto sve se raspada koga briga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve truhlo i raspalo al nek se oni slikaju po facebooku ...
po boji nitratni-oksid ... ovo je uzas..
Inace SDA vedri oblaci ovom tegijom...STUDENTI po Tuzli..pricaju ceka ih obecani poslovi rudnik....TE...bitno je upisat 6'ice....i l do diplome bilo kako doc.....kako kazu nada SDA nam je obecsla poslove....a sto se TE rusi....evo...koga briga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najviše moralnih opačina i zastranjenja dolazi upravo iz Kalifornije - sada nek upregnu Silokonsku dolinu i svu oholu pamet da spriječe Božiji odgovor. Da, još samo kad im proradi kalifornijska pukotina i sudare se ploče pod nogama, onda će shvatiti šta je Božiji gnjev.
Treba nekad nesto i renovirati a ne samo kupiti kajmak...
Uvijek sam mislio da je para prozračna, lagana, da se relativno brzo i lako rasprši i nestane. Ova iz Kaknja je neka zajebana para. Na sreću, samo je para. Kako bi tek izgledalo da je nešto ozbiljnije od pregrijane pare.
Bulevar@ I sada smrdi zrak od havarije (eksplozije) u dronjavoj rafineriji u B. Brodu. Tamo je nekoliko g-cidaša odletjelo u havu i nikad se nije vratilo.
cernobil
Prije mjesec dana firma iz Brckog, Termoelektro, radila remont, Bas su ga uradili...
Lagano gubimo struju heheeh
I ono dalje hoće da pravi TE po Bosni. Bog dao Sunce i vjetar, a ono loži ugalj.
Yebo ovo, mene brine kako je Bisera skampe svarila.
Termoelektrana? Uvjek sam mislio kad naiđem tuda da je ono džamija sa onim minaretom. Možda nekad i postane, vole mujage uselit u tuđe. Kao turska sirotinja u Aja Sofiju. I, oće li sad sarajsranska kasaba izgubit status najsmrdljivijeg grada?
@gooUser1234567888 Kad nam o Aja Sofiji priča Srbin čiji je pradjeda zajedno sa Turcima tu istu Aja Sofiju i zapalio 1453 godine. Ali ajde da su Srbi samo ratovali za Turke, pa otom-potom, već su i Oliveru udali za Bajazita a njenog brata Stefana poslali da pokolje kršćane pod zidinama Nikopolja 1396 godine. Zato su vas Turci dosljedno "nagradili", šetali su vam dedovi opanke, a bome i SPC vam izmisliše preko Mehmed Paše Sokolovića 1557 godine. Istina boli?
Šta znači " sarajsranska". Ako već želiš vrijeđati nešto ili nekog imaš sasvim dovoljno riječi u našem jeziku.Ne moraš lupati gluposti koje nemaju značenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slika i prilika SDA vlasti.
Ovo nije od cijevi. Lažu.
Samo neukoj sirotinji mozes prodat pricu da je ovo oblak prasine,jako opasan sadrzaj plinova ,nekad mislim da je ipak bolje sto sve propada,dragi noji bosnjaci vi ce te uskoro unistiti jedino sto prljavim putem proizvodite el energiju
Ovo je najmlađi termo blok ili čak hidro agregat. Sve ima svoj vijek trajanja. 26 godina nakon rata oni nisu bili u stanju napraviti MW novih kapaciteta osim Podveležja.
Sad će to SDA inženjeri iz Travnika Kiseljaka Viteza i ostalih štamparija riješiti al u kurcu SDA dabogda se o sebi zabavili kad otjeraste naj pametnije iz države vaša politika je genocidna prema bošnjacima .
Jeste vise dosadni sa tim travnikom