Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenica je cool grad i jaaako lijepo su se jos vise izgradili...svida mi se
'ta ce zenica?
I bas lijepo izgleda ovako sa malo magle. P.S. Da, malo magle novinari. Ovo nije ni blizu gusta magla. Gusta magla je kad se ne vidi 5-10 metara.
jednom, prije rata, u tuzli je bila takva magla da me je automobil udario na parkingu. bio sam metar od auta sa upaljenim svjetlima, isao lik u rikverc i bub. hajd sto on nije vidio mene, vec sto se auto nije vidio nikako!
...sedamdes i neke, prije uvođenja plina u toplane, znalo se štapom pipat kroz smog sarajevski...
Na Stupu mi se nije jednom desilo da fulam stanicu ujutro jer uopće stajalište za tramvaj nisam vidio od magle.
Zenico,zenico puna si smrada,saljem ti pozdrave iz glavnog grada
Ima Irci da se sjebu kad udahnu ovaj smog :-)
S maglom ili bez, uvijek u ❤
Zenica prelijep grad, nije što sam zeničanin, ali je tako.
Ma jok, bez mene ništa.
znatel onu ''spustila se gusta magala iznad'' ....
Ma ja volim Zenicu svoju, makar se ova magla zadrzala dok sam ziv. Bijedno se zivi, tesko, psihicki iscrpljujuce.......ali gdje god da odem, jedva cekam nazad u svoj grad. LIjep je to grad realno, ali je pogresno vrijeme u kom zivimo za sve gradove u BiH.
lijep komentar
kancerogena magla, jebo fukusimu
Extra fotke.
Lijep Grad, ali propada. Bolja Zenica poslije rata bila nego danas. 100x zivlja. I da nije kruznih tokiva ko da je vrijeme stalo.
Istina, nažalost. Bolje se živjelo 1996. nego 2015.
Jebes me kada ono ne izade iz Sarajeva cijeli zivot , cuj jos nekoliko dana zadnji jebeni mjesec svaku noc magla ...
lijepe ulice za divljanje, need for speed live , o yeah gas gas
...gusta magla?
...ako je vidljivost 200 metera to gustog nije viđelo. gusta magla (smog) je kad gacaš po parkingu i ko slijepac nabadaš đe ti je auto. jer moraš prić na 2 metra da vidiš jel tvoj.
...kul je vozit po takvoj magluštini a nema horizontalne signalizacije. glavno je utrefit asfalt, a sad traka ova-ona, manje bitno. ako te spuca, nači da si vozio pogrešnom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sad ce skoro novembarska kisa...
...ovo se zove smog...
...ne znam sto su ga prozvali s mog,ali drago mi je da nisu s necijeg tudjeg...