Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek najebe sitna riba
@MusIiman84 jel to onaj sto prica da se ne ide na more a njegovi finansijeri iz saudije eno otvorise plazu za golotinju. ti ces nas uciti sta valja a sta ne valja.
Imas auto, radis u drzavnoj firmi i moras uzeti njihov kupon koji je nekad i preko 100KM, pa sta ces sa njega nego preprodati?
Ovi ljudi koji preprodaju kupone su ih nabavili uglavnom od uposlenika u državnim institucija kao što su opštine gdje svaki uposlenika dobije kupon koji proda akou nije potreban ovim preprodavačima za nekih 40 KM, a ovi ga kasnije prodaju za otprilike 50 KM. Gras ovdje nije oštećen jer će im ovi kuponi biti plaćeni od opštine, jedino ovi preprodavači mogu zaraditi 10-ak KM po kuponu
Spanđali onu dvojicu što se vrte oko estrade :D
Sva preduzeca javna u Sarajevu grcaju u dugovima zbog neekonomskih plata i viska radnika. Nadjite ijedan grad u federaciji koji ima viska radnika i visoke plate a da su u ogromnim dugovima. Nepostoji. Upropastiste sve sto valja. Dizanjem cijena usluga grijanja, vode, grasa a uskoro i struje ce te dotuci obicni narod.
sklapaju ugovore sa firmama a smijes li ponuditi ugovore opstinama (koje imaju veliki broj zappslenih) sverceri kupona a sta je sa vozacima koji su stampali I prodavali karte za sebe sta je sa kradom nafte I djelova vozila. Ti ces reci kao I svaki predhodni zatekao sam katastrofalno stanje he cu ovo ono a sve p.o. dzepu gradana. Kad misli DA si exspert izvadi BiH is duga u istu dolaze ogromne PARE koje zavrsavju u vilama dzipovima bankarskim racunima
Čuj nanijeli štetu GRAS-u preprodajom kupona? Pa GRAS je dobio pare za te kupone a na gubitku su samo oni kojima ih firma daje umjesto keša. Ima li ijedan novinar da upita kako tačno to šteti GRAS-u?
Cuj preprodaja kupona krivicno djelo? Hahahahaha
Kupone prodaje vise lica,Gras se mora tehnicki urediti,visak zaposlenih penzionisati a kradu svega i svacega neutralizovati ma da mislim,mrtav se nemoze ozivjeti.....
A odakle kuponi tim preprodavačima? Ili su ih dobili od GRAS-a "ispod tezge" - znaci cisti svoju firmu ili su ih otkupili od gradjana - znaci GRAS je dobio pare. Ne kontam ja ove iz SDA - svaki dan sve gluplji i gluplji.
Pa nisu vam ti radnici napravili preko 200 miliona duga.Cak ste trebali nagraditi covjeka sto preprodaj.Top vjest bila vam je da ste ocistili vozila krpom poslije 20 godina a to da je normalna firma radila bi svaki drugi treci dan. Stetu vam pravi visak radnika i sandzaklije koje ste zaposlili .
Bez privatizacije nema lijeka
"Dat cemo vam dva nebitna lika..i oprat cemo tramvaje...mozemo li nastavit sada po starom?? Sta hocete od nas vise???"
Stecaj jedino rjesenje.Opet ce biti u gubitku i opet spasavati nesto sto je davno otpisano.Kakvih bolan 1190 radnika jesi ti normalan.Ni Nato to me moze isplacivati.Plate 400 km i tako 15 godina dok ne smanjis dug za samo 10 mil.Misija jedino putem madjionicara.
Gusic postalvjen da prikrije kriminal prethodnih SDA uprava. Kad vidim jednu krivicnu prijavu protiv BIME i njegovih unistitelja GRASA tad cu poceti vjerovati da oni zaista zele spasit GRAS. Ovi su svi dobri prijatelji sa BIMOM.
Oni hoće da kupone imaju svi bez obzira da li im treba ili ne. Ako imaš auto, ko te hebe dobit ćeš kupon umjesto da kupiš gorivo, ali ti i dalje koristiš auto. Kupon propada jer ti stoka ne da ga prodaš jer želi paru na paru.
Zbog kupona u zatvor, studenti ne mogu upisati faks bez kupona. Šta je slijedeće? Nećemo moći doktoru bez GRAS-ovog kupona?
I otkad je to preprodaja zabranjena? Nije droga ba. Svi ti kuponi su već plaćeni od strane privatnih i javnih firmi.
"Prinudni upravnik GRAS-a nam je rekao i da se nada da su građani već zadovoljniji jer su uspjeli očistiti vozil. Mišljenja je da je to normalno svugdje u svijetu, ali da je to u ovakvoj firmi poduhvat. "Očistili smo sve tramvaje, autobuse i kombije, a trolejbuse trenutno čistimo", izjavio je naš sagovornik. " JEBOTE u kojem mi šupku planete živimo, Džalalabad nam je nedostižan
hahahahahahahhahaha hahahahahahahhaha hahhahahahahha hahahahahhaahhaha