Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna u nizu podvala SERVIANS-kog rezima je da je Mehmed Pasa SERV porijeklom. Bez obzira na to sto je upravo on unistio Osmansko carstvo sa svojim glupim potezima reforme i mjenjanja srebra za zlato gram za gram, istina se mora reci. Mehmed pasa Sokolovic je Bosnjak, ali obzirom da oni i Mešu Selimovica rasunaju da je serv, ne cudi onda zasto izmisljaju da je Mehemd pasa serv.
sikter gurbetu!!!!!!!!
Pa ovaj Güll je porijeklom Grk, zapala ih sudbina kao Mehmed Pasu Sokolovica. Turska zadnjih 450 godina nema svog vladara, samo da znas i zapitaj se zasto oca nazivate baba
srbo imas neke iste crte lica kao ovaj Gul:)) zar mislis da je to slucajnost haha
E moj Gül BiH je jedna kaca bez dna