Nagrada za angažman protiv rata
0
Guido Westerwelle se u Berlinu sastao s Angelinom Jolie
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Woooooow! I usput su se dogovorili da ispune sve nedosanjane želje Bošnjaka: - da ukinu RS, da sve Srbe iz Bosne protjeraju u Srbiju (one koji ostanu Bošnje slobodno da objese o prvu vrbu!), -pothitno i za sva vremena zaboraviti na samu pomisao o popisu stanovništva, -da povećaju broj stradalih muslimana tokom rata na 500 000, -da ih svi na svijetu kanonizuju u vječne žrtve holokausta i genocida (to što su se ta zla dešavala i nekim drugim narodima, a ne samo njima, pothitno zaboraviti pritiskom na dugme \"Delete\"), -pothitno bombardovati sve veće gradove u Srbiji - itd, itd, itd... Ovaj spisak može biti mnogo duži! Zar ne, srbomrsci i nacionalisti?! Ali.......................ovo je samo isječak iz sna male Ide, šta ste se odmah napalili?! P.S. Za neobavještene, Guido Westerwelle je homoseksualac, tako da njegovo onanisanje na Andželinu baš i ne stoji!
mi smo se ogrijesili o jugoslaviju koja je bila nasa jedina zastita u hriscanskoj evropi ameri su nas naveli na krivi put obecavali su nam da cemo poslije rata snimati drugacije filmove
Vidi cheta sto im vokri sto ih cijeli svijet ponovo proziva za svoja nedjela... ish sa ovog portala. Svaka cast Andjelini na filmu...
sprcio je nju guido
Došla u BiH...snimila film, normalno da zaradi na njemu, podigla tenzije, povećala mržnju među narodima BiH i ona se predstavlja se kao ambasador dobre volje?????? Ma ko više koga ovdje laže???? Ima li više kraja ovim lažnim dobročiniteljima???
Sta su se ovo vise uzhebali oko nas, non-stop smo u centru paznje...???