Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka vam cast, dajte opciju da vas i mi obicni gradjani podrzimo nasim potpisima... jos jednom, bravo!!!
Baš imamo glup narod. Poturi mu ublehu i oni odmah "bravo"...kao da je neka korist narodu od ovih pisanija....
fbUser1554378400 prije 1 mjesec Pa nabavi ti jeftinije, najlakše je kritikovat...oni su barem nabavili...@User 8400 TI SI JEDNA OBICNA POLITICKA FUKARA...Korist je da se ISPISES iz RUKOVODSTVA hobotnice!Korist je da radis nesto, a ne da LEVATIS ljude!Samo sa tvojom platom i lovom od raznoraznih UHLJEBSKIH komisija...mozemo kupiti preko 50t Brasna.Sram da te bude!Slusaj 'vaaamo! Tik Tak...Tik Tak...TIKA TAKA TIKA TAKA! bija, baja buf!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trenutno sam pozitivan, imam dva sina od godinu dana. Bude li njima šta, bogami dragog, i djeca od ovih političara će postati siročad. Stvarno me boli k.ko je od njih pop, hodza Buda ili neki drugi k
Ko da to nesto znaci, Fadil moze nakupiti kazni ko alkoholicar u saobracaju. N pogadja to njega puno
Sada je red na Gordani Tadic da se pokaze i da odmah postupi po ovoj prijavi. Dug je i trnovit put do pravosnazne presude u ovom predmetu.
U pravu su 100%,ali ne pije to vode.
Ovo treba ali u zemlji gdje se ne provode odluke ustavnog suda, teško da ovo može dobiti očekivani epilog
E čuj "ugledni građani", a šta smo mi ostali ? Neugledna stoka? Nema mi gluplje fraze od ove "ugledni građani". U redu je to, titule, doktorati, karijere itd., poštujem i cijenim svačiji trud, ali nisu valjda svi ostali sa fakultetima i obrazovanjem ili različitim finansijskim statusom neugledni? P.S. Podržavam ovo iz naslova.
Ma normalno, imate izjavu u smislu "" da sam htio da se igeam države nabavio bi vakcinu u decembru ""a to je bio i krajnji rok ako su mislili da spase narod, očito namjerno nisu, čekali prosjaci ko će dati dmsbe, da mogu ukrasti pare.
Auper, ali i ako dobiju i dodje neka presuda, mislim da ih zabole, dok se ti sve implementira
Nerazumijevanje ustrojstva drzave i entiteta, nerazumijevanje prava, cinjenica, nerazumijevanje stvarnosti. Ako izgube parnicu, onda kontra tuzba sto su u javnosti okrivili tuzene za smrt ljudi. Ljudi su kivni pa se ukljucuju u hajku, al stvari drukcije stoje.
Kako da Vam se pridružimo
Fadil redovna mušterija na Sudu.
Hocu i ja da tuzim!!! 🌞
I da ti Feraget bude advokat!!! 😀👏👏👏👏
Bravo, svaka cast. Treba dodati i optuznicu za kompletan odnos prema rukovodjenju korona virusom, sto je u ravnini sa rukovodjenjem teske elementarne nepogode. Ovo je zloupotreba duznosti i nemaran odnos prema ljudskim zivotima i zdravlju gradjana.
Svijet sve više liči na trumanov šou, gdje je običan prost narod truman.
Hah, svaka cast, nazalost to je to...