Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totalna katastrofa, Bihać će ostati bez vode, Vučijak je u zaštitnoj zoni izvorišta i sad će Bišćani piti migrantske fekalije i urin. Čestitamo!
E ako su vam svi migranti kao ovi na slici pothitno nabavit metke i neka česte mjesto gdje se nalaze iz zahvalnosti a ne da nered prave! Ako neće svi nazad kući jer ovako njih baš briga za bilo čime a narod pati i strahuje od njih u svim mjestima gdje se nalaze jer ovi nemaju nikakve zahvalnosti! Na početku sam mislio sa su stvarno migranti ali sad me nitko nemože uvijeriti u tu bajku!
U midzic mahali u bihacu jedan od migranata je pucao iz pistolja jucer. Stvari izmicu kontroli
@BosnjackaKrajina a midžića mahala slovila za najjmirniji dio bihaća....kako li je tek u drugim ulicama :(
Od Vučića do Vučjaka.
na narednim izborima ce ostati samo uhljebi u sluzbi mafija a glasat ce migranti...
Izgradite još koji prihvatni centar i pozovite ih ovamo. Budite humani i pozovite ih u što većem broju.