Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
More ja sam za to da se bakiru(trezorašu) ,dodiku ronhilu I čovketa na sred glave poserem, jer kada krenu srati I mi ćemo isto tako, šta drugo.
Zasto nemas nadimak za covica? Opet neka diskriminacija
Jel to zato so Cova predstavlja Hrvate? Samo jer je Hrvat?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo udri po dzepu, da vrate dugove svojim autima, vilama po turskoj itd
gdje su ti gradajani na izborima ? ah da, pa izabrali su sejdu bajramovica
Da su srbi, bosnjaci i hrvati malo pametniji ova zemlja bi bila raj i za srbe i za hrvate i bosnjake. Trenutno je raj samo za politicare za koje ovi narodi glasaju.
🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ko ih je birao?
GRUPA GRAĐANA TRAŽI XYZ SMJEŠNO
Aferim
RAZGOVARACE SA DODIKOM I EVROPA I RUSIJA I AMERI .zapitajte ZASTO???.... Srbin ima obraza , dostojanstva.Hoce da strada za svoju ideju , jedino ludi SRBIN, mogao je da se suprostavi NATO paktu , ne zato sto je znao da nece pobjediti nego zato sto nam je jos car Lazar rekao :NIJE BITNA SILA SA KOJOM SE BORIS, NEGO SVETINJA KOJU BRANIS !!!...a,SLOBODA JE SVETINJA ! Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека.
Debilizam zesci, eto vas ce poslusati
Evo izgleda da si i ovi bez mozga kad su se primili na ovo
"Gradjanisti", bosnjacka posla! Mozete samo onoga koga ste birali stopirati na sledecim izborima!
Mi ovu trojicu i njemu slične moramo skinuti
Ne postoji grupa građana, ovo pišu bošnjaci, muslimani, a oni mogu tražiti da se isključi Bakir, Sejdo alkoholičara i muto Džaferović.
Opet neka grupa Bosnjaka zeli da se predstavi u ime tri naroda, Srbi i Hrvati znaju ko ih predstavlja a vi pricajte u svoje ime
Ipak ovde dva javno rade na rušenju i cijepanju države a ovi fičfiriči porede i trećag sa njima. Nije realno.
Sve kontam...i kontam sve dubize i fule Bakirove. Ali stavljati ga u isti kos sa ova dva dusmana...pa ljudi ne ide...