Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja protesta i govana... 9 ljudi? Gdje ste svi veliki patrioti sa klixa? 3/4 vas ne radi i sjede kuci pusti te nam suplje o radnom vremenu i sl.
U Njemačkoj smo
a moj Niksicu sta radis? Jesmo li zato ginuli u ratu?
Vise ljudi u redu za somune
Njima je veči problem vlast u federaciji nego zakon o državnoj imovini.nekreiraju ga nikšič niti čovic i dodik pa da protestuju.treba ponovo na stolicu a tèsko da če bar još 3 godine
Njima je veči problem vlast u federaciji nego zakon o državnoj imovini.nekreiraju ga nikšič niti čovic i dodik pa da protestuju.treba ponovo na stolicu a tèsko da če bar još 3 godine
a moj Niksicu sta radis? Jesmo li zato ginuli u ratu?
gledaj protesta sunce ti žarko, sa fotoreporterom 9 ukupno, ustaj stoko !
Zna li mi neko reći na koji način se finansira ReSTART?
Gdje im je onaj graDŽanin što je na biroVu od '92?! Izbacili ga iz raje, ofira ih.
SUME NA TERITORIJI RS SIGURNO CE NEKO KONTRILISAT IZ FEDERACIJE A TAKO ISTO SUME NA PODRUCIJU FEDERACIJE SUGURNO IZ RS NIKO NECE KONTROLISAT.TAKO DAJE TO RIJESENO SAMO PO SEBI.
Ma ajdeeee sto se muce cije je sta! Nego ciji su kamioni 'sticare' koje ranim jutrima od 02h do 05h se nalaze na putevima bez ijednog stembilja na trupcima? Jelde, Sumar marno!
Domaći izdajnici su gori od doDick-a.
E moji bosnjaci da je srece bilo bi nas 500.000 na protestima kad je pala Vlada FBIH, kad je Smitler ponizio bosnjake i nagodio Covicu ratnom zlocincu , prepustivisi mu sve poluge vlasti . U Srbiji se svi digli da smjene Vucica a kod nas se mirno spava dok ne zapuca.
Voda i sume su drzavna imovina , od kuda bilo kojem entitetu pravo
Sto niste Aliji iCompaniji 94 rekli PREDUZECA SU Nasa a ne zasluznih SDAovaca i kojekvih piljara , Cengica Hastora, itd itd.
Da pjeva Prija doslo bi ih puno vise
Vise transparenata nego prosvjednika, a i ovi sto su dosli nisu najsigurniji zasto su tu i o cemu je zapravo rijec. Ali ReSTART je poznat po organizaciji 'spontanih' prosvjeda o stvarima o kojima nemaju pojma.