Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je rečeno Hifa Oil...
Rumeni ubica neduznog covjeka, presao iz SDA na mjesto predsjednika rezervne stranke SDA, stranke za BiH. Ali lovu za stimanje poslova SDA firmama, nije prestao uzimati.
Efendic stari SDAovac i Hifa, kakva kombinacija..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E moji sugradjani, mozemo mi protestovat. To vam je zavrseno vec. :)
HIFA unisti svako sarajevsko naselje..
Ovo treba zaustavit...kako je dobio dozvolu za prikljucenje na cestu...
kad ste bili kad su vas pitali za saglasnost...niko nije protestovao... sad se ko fol bunite
Po komentarima se da nešto zaključiti?Na stranu sve, znam SIGURNO da je Ahmetlić oduvjek naginjao SDA(braću znam lično 25 g), ali nije bit ovoga u tome? Jel mjesto ili nije terminalu tu najmanji je problem? Naš narod pokazuje onu staru:SVE ĆE TI OPROSTITI , ALI USPJEH NIKADA!- a sviđalo nam se ili ne,HIFA je gigant. Uvjek je bilo nezadovoljnih radnika,ALI NIKO-NIKOG NE VEŽE LANCIMA PA DA MORAŠ TU RADITI?
Lako je biti gigant kada sa svojim taldzijama iz sda UKRADES desetine miliona pa ih ulozis u profitabilan biznis a jos imas i punu podrsku ovog seljacica rumenog ubice, i onda ko fol posten, fin, prvi saf vjerovatno......fuj, da Bog da vam se na djeci vratilo....
Hifa je kao i mnoge druge firme stasala na izrabljivanju radnika mizernim platama.Uz to imaju od političara sve moguće pogodnosti koje su dobili mitom i korupcijom.
Ma samo nek im nacelnik podjeli po kilu kafe secera i kutiju cigara,a hifa nek podjeli bon za pranje auta i bice to sve ok takav smo mi narod,bas kao i kad su izbori
Svugdje u svijetu normalna pojava samo kod nas problem kad neko hoce da gradi, jesmo i zaostali cccc
Koja solidarnost... ovo cak nije ni prizemlje ulica Trg Zl.Ljiljana i Miroslava Krleze
Sarajlije tesko prastaju i podnose tuđi uspjeh. Misle da su Bogom dani da stoluju u glavnom gradu. Da im nije drugih ljudi koju grade i razvijaju Sarajevo, još uvijek bi brnjicom izvirivali iz dućana, i gledali kud se oblaci šeću... E moje Sarajlije...
Dodo vam uzima lovu od države, možda vam uzme i aerodrom.
De samo malo napravite mjesta, evo stizu nam strani investitori sa svih strana svijeta! Vole, kazu, kad hoce da uloze svoje pare u neki tehnoloski savremeni objekat i kad za to dobiju sve potrebne dozvole malo onda caskati sa svakim ko ima vremena da navrati na kakav protest, a pogotovo sa expertima zaposlenim kao profesionalni klix komentatori.
E moji dobrinjci, dok vi se sastajete i galamite, od vas 100 metara vam parcaju državu nekim praznikom jedinstva srpskog. Cuvajte se vi srpskog snajpera. Hifa je ta koja pare ulaze u BiH ne iznosi ih vani ko drugi...
Hifa izrabljuje svoje radnike do maksimuma. uslobi nula. tipicno sdaovski i sdpovski
Ko vam je kriv, sto ste prodali Čaršiju za Dobrinju ;)
Pod hitno ponistiti ocigledno nelegalno izdanu gradjevinsku dozvolu! Sta, ba, prikupili 28 dozvola da je dobiju? Pa, valjda znaju ovdje okupljeni hoce li objekat predstavljati opasnost ili nece. Lijepo dati Gazpromu, na primjer, neka napravi isto. Taman na dan srpskog jedinstva, neka lijepo napisu Tepmunal, cirilicom, pa jel?
Ma dizite se sarajlije vis te heroji ove zemlje Pokazite da postoji vas glas , STOP MAFIJI
Gasprom tolika firmetina aman, a par stotina hiljada dobit, ko piljara na Dobrinji...