Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mu friza, pravi vočić Zekonja.
Lik se fura na onog Avatara iz crtanoc 😂😂
Pa uhvaceni ste da se to inscenirali idiote, koliko lazete pa to je bolesno
Genocidno pravoslavno smece
mislis pruzio je tabute bosnjacima serem ti se u V frizuru
Onog dana kada srbijanski predsjednik javno prizna genocid u Srebrenici, mogu Doc u Srebrenicu i bez obezbjeđenja! A ne vrijeđaš umrle ismijava genocid i onda kao dođeš na dženazu kao ti dobar! Marš!
Grujičić u desnoj ruci drži krvav nož,u lijevoj ruci komade bodljikave žice i nudi dogovor iz pakla Bošnjacima Srebrenice.
Joppet ATENTAT... Pa koliko ih je vise prezivio....
kakvu zurku lik ima :D
Kako lažete, fuj pseto!
MRŠ !!!
Jednom će neko možda i uspjeti ako mogne da dođe na red od njegovih službi koje i organizuju atentate po potrebi. U biti želimo mu što bolje zdravlje i da zauvjek vlada Srbijom...do zadnjeg Srbina u Srbiji. On je nabolja kazna za agresorsku politiku.
Atentat na Vučka sa srpskom policijom u masi i kišobranima i kamenjem samo iz srpske kulture
Nu traktorista što su se naložili da može ovako
sta da se na ovo napise... ? zar nije sve receno... fuj!
Pazi kakve face i ovo upravlja budžetima hahaha majko zašto plaćamo poreze da ovi lopovi žive
Pogledajte likova pored njega, LOLEK i BOLEK, kao u crtanim filmovima
Kakvog atentata ljudi ga samo poceli fadjat flasama ako je to atentat onda si upravu.A puna Srebrenica bila srpskih obavjestajaca koje je on licno poslao par dana unaprijed cak su ga nekinod njih i gadjali