Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeta mjesec i zvijezda? A kada je neki pravislavni praznik ne smeta krst i trobojka? Ako ste na tome nivou da vam smetaju nebeska tijela ili krstovi onda ne znam sta da vam kazem, kolektivno ludilo.
@610 sine, nismo mi napaceni kao vi. Nama ne smeta nista vase od praznika jer da nam smeta ne bi mogli da ih obavljate po bogomoljama u Federaciji. Kako bolan nema, odes u Sarajevo, Brcko distrikt, Mostar. Na svakoj vam bogomolji tada trobojka i krstovi stoje i niko vas ne dira nit vam ko skida. A trebalo bi zbog takvih kao ovaj hajvan od nacelnika.
Je ne govorim o bogomoljama vec o gradovima i mjestima. I na islamskim bogomoljama u RS stoje njihove zastave. Reci mi u kojem to mjestu u Federaciji se za neki pravoslavni praznik postavljaju krst i trobojka u centrima tih mjesta. Osim mozda tamo gdje su Srbi vecina. A to su dva tri mjesta. Ajde reci u kom to mjestu u Federaciji gdje ste vi islamizovani Srbi vecina se postavljaju krst i trobojka u centru tih mjesta. A eto mi vama dozvoli da to radite u RS, a vi ni to da ispostujete ljudski.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ne razumijem šta je ovdje sporno? Zasto nisu postavljeni opsštinski baneri ako je samo razlika što jedan ima a drugi nema logo opštine? Zatežete situaciju bezveze i prepucavate se oko gluposti. Godišnjica obilježavanja genocida je svega par dana iza nas i nisam siguran da bi gradonačelnik u ovom vaktu (godišnjica+Bajram) potegao potez da dodatno zakomplikuje odnose u gradu. Mislim da se bez razloga diže ovolika prašina. Volio bi da se i IZ oglasi pa da čujemo i drugu stranu.
Pa ko si ti majstore da odredjujes nekome kako ce cestitati svoj praznik, ko kad bi ja reko nekom katoliku na koji nacin ce cestitati bozic, pu gamad jedna dabigda vas nestalo
A svi neki muslimani haman taman a bismile niko netna kako treba dajem glavu al transparent je vala sauvisan ako slavis slavi niko ti ne brani ugledali se na srbe pa kako oni tako i nasi im pariraju
Te banere treba ukinuti. U bivšoj Jugoslaviji je bilo Živio drug Tito, živjela partija, sretan 1 maj... A sad je Sretan Božic i Bajram Šerif Mubarek Olsun. Od koga? Kome? Ma sutra bi se poklali da vas puste. Znači sve ukinuti i zabraniti te glupe tekstove.
E pa izvinjavam se načelniku, rekoh da je stoka i šta mu smeta baner, ali izgleda, da i naši jedu govna, ako su dobili da postave važno je da se čestita, znači namjerno rade i neka je skinuo
Kako bi ovi pobili i ovo malo povratnika sto ima samo prilika da bude da se izivljavaju na nemocnim
Mali genocidaš, to da valja naraslo bi....
Treba postavljati u skladu sa opštinom a ne u skladu sa islamskom zajednicom. Baneri su isti, samo dodatno imaju logo opštine. Bošnjak sam, ali sada islamska zajednica protjeruje.
Samo istom mjerom vratit!
Svaki put kada uklone, namjerno vracati dok mu ne dosadi😉
j_blo mamu cetnicku genocidnu...
Bosnjo i njegov inatmga stjero na 23%
Stoka genocidna, i onda kažu nisu svi isti, a svi glasaju za genocidne, veličaju genocidne, crtaju murale, obilježavaju pokolje, spinuju, izvrću, lažu, svi pripadaju istoj kulturi, i opet im u Sarajevu daju prostor, pa mene je stid mog rodnog grada.
Treba postavljati u skladu sa opštinom a ne u skladu sa islamskom zajednicom. Iz zavidovica sam i bošnjak, ali sada islamska zajednica protjeruje
Slažem se 100%. Razlozi IZ su u najmanju ruku smiješni - baneri su iz vremena bivšeg načelnika.i dotrajali su. Ma hajde. A razlika u banerima samo ta da opštinski na sebi dodatno imaju logo opštine. Umjesto što pravite cirkus iz ničega, bolje da ste poslušali riječi hafiza Bulgaria - da ovladate svojim egom.
ovi pravoslavni bosanci stvarno nemaju nista bolje raditi