Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valjate ni jedan ni drugi. Nema tu napretka s obojicom.
Srbi ne misle da je Grujičić loš - sudeći po glasovima na izborima. Ćamil misli da su Bošnjaci loši - sudeći po bojkotu izbora i preuzimanju fotelje predsednika Skupštine. Ne možeš obojicu u isti koš.
Ovo se Camil dogovorio sa Grujicicem da Grujicic izadje i da kaze eto kako se on ne slaze sa Camilovim izborom, pa da eto ispadne jos kao dobra stvar, sto su oni, koji su svo vrijeme govorili o bojkotu, sad usli u vlast. I pljunuli na sve sto su pricali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Manipulant i prevarant ko Izet Spahić KRATKI u Foči.
Ovaj se.polako.otima.od Dodika. A.Bakir i Dodik bi podijelili i zadnju koru hljeba nekog siromaha. Nemam.neke.simpatije za ovog.Mladena ali ni onaj Durakovic ne.liči.na čovjeka.vec na seosku varalicu.
Cjelu ti la familiju da mi te je ufatit nebi licijo na sebe
Mladen Grujicic. Seljak sa dna kace.
Kad bih morao da biram da kazem koji je od vas dvojice vece govno od covjeka, bio bih u velikoj dilemi. Tu ste vi negdje, za fotelju i funkciju bi uradili bilo sta.
Naprijed Ćama... Nikad više bojkotovati. Borba do zadnjeg.
srbin jesi, al si u pravu
Nećemo ga ni mi Bošnjaci prodana dusa vodite ga sebi kući!
Kako odvratan lik,fuj.
jadna li je Srebrenica sa vama dvojicom na celu
Hajde malo zašilji frizuru nedostaje mi matere mi.
Ti GENOCIDAŠ DA ŠUTIŠ.
misliš u interesu Dodiga mog.. xaxaxax
HA HA HA. XA XA XA
Durakovic se usmrdio u Srebrenici...