Komentari (344)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto su Muslimani poceli koristiti poslije rata izraz "opcina" kad su uvijek govorili "opstina"?
@whey prestani da jedes govna evo ti kifla
@MajKinSincina Hvala za kiflu pojescu je, a govna evo ostavljam tebi pa se najedi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Camil ne moze nikako preboljeti one donacije
Grujičić: Duraković bi bio destruktivni faktor ukoliko bi ostao da radi u Općini Srebrenica. Oglašava se kao i šef mu ga! Strah momak, strah je tebe i od tužilaštva, suda, još neki dan i samog od sebe. Nećeš smjeti sam sa sobom ni kafu popiti!
Bake je genije
Nisi,ni,ti,bolji obojica,ste,isti
sta je taj durakovic pocinio posljedniji godinama ?
Durakovića je dosta, a ti malo umanji te điberske skupove po tom gradiću!
Vas 2 dvije tako sposovne,glasam za vas na iducim izborima 😂😂😂
sretno grujicicu, camile izgubio si i gotovo
Srbin samo Lazu cijeli zivo obecavaju sposobni ste da Rs propada, curva na strane da Bosnje nedunesu pare nebi imali za hljeba.
@coe ocam suze me zalise
Zamalo penzija Hhvala sto nas Bosnjake opominjes Plaho ste vi intiligentni bas vam se Divim. Procitahhh sta ti nam napisa pa se sjecam nekada davno bjese u Deutschlandu kada te pota Svabo odakle si kafa kazes da si iz Bosne Onda oni uzmu primjer i kazu Taki su ti Srbi stavi ih u vrecu i udari sa kolcem niksda neces udariti pogresnog.Skontahhh
Hahaha nevjerovatno koliko cigana(citaj originalno porijeklo) ovde na portalu haha, ko bi rekao da ih onako usmrdjenih i usculih ispod 40% u drzavi a na ovom portalu je mozda 20% od toga. Pa ja ne znam niti jedan ciganski portal, svasta evo vam po markica svima kako ciganima dolikuje
@ado.adnan.12 prestani da jedes govna evo ti kifla
Ako. Su pozicije neko u Opstini otvorene molim vas da to obavezno Reknete Hvala unaprijed
Izvinite koju on skolu je pogadao Kakvo znanje ima iza sebe?
Grujcicu za tebe i takve kao ti CAMIL DURAKOVIC je EXTRA gospodin za vas srbe u Srebrenici