Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovićev kurčić i kriminalac
šta bi sa konjo potkivačem. Pojo konj magarca ?
Kako jedan Grubesa, koji ima doktorat iz filozofije moze znati sta treba izmijeniti u vazecem zakonu o VSTV-a ?
Koji prevarant. Trebamo postaviti samo ljude koji nešto znaju na to mjesto.
“Drzavni ministar” u naslovu... Zar postoji i privatni ministar?
"Vjerujem da će sveobuhvatne izmjene Zakona o VSTV-u biti u proceduri do kraja godine i da će uskoro o njima imati mogućnost da se izjasni legitimna vlast izabrana na izborima", zaključio je Grubeša.?????????????????? zasto se ti javljas ako si neligitiman????
ministar Pravde ! zar i takav treba i to baš njega.omg.Ministre pravde aahahaha sakrij se u mišiću rupu.ko ti plaću daje ,Matti mila.
Mandat je završio davno, a ti si u tom mandatu od nekada najefikasnijeg ministartsva u zemlji napravio smijuriju. A boli te briga, plata ide, stranka je iza tebe, dok ne dođe neko novi koga će prije tog Zakona izglasati "legitimna vlast", prst u uho!
Hajd pa ti vjerovuj !!??
Čuj do kraja godine! Čuj nerazumno kratki rokovi! Pa šta si radio cijeli mandat gospodine ministre?! 🤬
Tresla se gora, rodio se mis! Ovako ce biti i oko Trgovske gore koja uopce nije odabrana za odlagaliste otpada, niti ce biti, jer Hrvatskoj je stalo do kvalitetnih odnosa s BiH, premda se sve teme oko Hrvatske u BH politici u pravilu koriste u predizborne i dnevnopoliticke svrhe jer neki ljudi kao da nisu svjesni vaznosti prijateljskih i dobrih odnosa BiH i HR koje su uzajamno i geografski i na svaki nacin "jedna u drugoj" i sudbinski upucene jedna na drugu oduvijek.
Jel i ovaj majoriziran??