Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideja je odlicna bez obzira na takse I cijene. Jedino je problem registracija I uplata: ko placa-umrli ili za umrlog??? Pri registraciji se trazi email, telefon I godina smrti!!! Poslije uplate, ne pise za koga I gdje je uplaceno. Narode nije problem platiti samo dajte malo profesionalizma I odgovornosti ako vec uzimate pare.
Sav ushicen,skidam aplikaciju.Komotno pravo!
Ocekivano negativni komentari uglavnom. Samo glupi bosnjo svemu trazi manu, i razlog za ismijavanje. Odlicna stvar i sve pohvale Pokopu!
Juhu
HuHu.ba
koja je ovo mafija,
KJP Pokop je samo jedan ''servis'' koji je značajnim dijelom '' mašina perilica'' gdje se između JKP Pokop , JKP RAD i JKP PARKOVI međusobno: ''vrše usluge, fakturiše, isporučuje, naplaćuje i pretplaćuje'.
Znaci nase je samo da umremo a njihovo je sve ostalo😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
E nemogu da vjerujem!!! A ima li i WIFI u tom grobnom mjestu i koja je šifra??? HUHU majko mila, odavno VEĆU glupost nisam pročitao!!!