Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gregorian je p.a.r.a.n.o.ik !?
U kojim pjesmama je opjevano tzv istočno Sarajevo i kako glasi tekst te pjesme,napiši mi tekst pjesme ili dio teksta o nekom gradu koji smatraš da je srpski.Izvini ima i nas neobavještenih pa bi volio znati.Hvala.
Bravo, HAM. A sto ti Zapadno Sarajevo ne mirise na behar? Prilicno je muslimansko...
Ovo je necuvena sramota, pobiti neduzne ljude i djecu i napraviti genocid u 21. vijeku, i jos ne uhapsen kasapin od Kalinovika, a genocidna tvorevina jos postoji. rusite to bosanci, to je vasa zemlja, oni su tu okupator i nista vise, ako svijet nece da ih zaustavi, zaustavite ih vi, jednom ste bili na pragu nase Banja Luke, budite opet, ali nedajte da genocid nagradi iko. Pobijeni su nasa braca i duzni smo ih osvetiti. Kako rece nas gosp.Ceric \"neka osveta bude pravda\", samo tako cemo sacuvati svoje dostojanstvo i ugled, a izgleda da je genocid jedini put da se otme tudje, ili vrati svoje. Banja Luka je nasa Meka, tu je nasa Ferhadija, koja je najbolji dokaz cija je Banja Luka. Tuzno je da su muslimanski gradovi, mirisali na cistocu, ljepotu i behar, sada zagadjeni zlocincima koji likuju nad najvecim zlocinom poslije 2. svjetskog rata. Crni gadovi bi da ruse i Bosnu,osladilo im se, pa bi da nastave, ali prije ce im biti :mnogo htjeo, mnogo zapoceo, cas umrli njega je pomeo!
nadam se da ce ponijeti i zastavu BiH posto na policijskoj stanici u Srebrenici se viori samo RS zastava.Kojeg li apsurda