Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedinica ili etalon za ljudsku glupost = 1 bosnjak
1. Ako imalo kontas onda bi trebao znati da je OHR jedina slamka spasa nama Bosnjacima u ovoj pat poziciji s Dodikom. 2. Samo se budala moze prepasti scepine stranke, to je samo jedan oblik stranke za BiH, koje znamo kako vegetira evo 10 i vise godina.
HEHEHEHEHEHE STA JE KLEMPO? PRPAAAA?
Tihić i Džaferovićeva banka finansiraju privatizacijskog tajkuna sa Ilidže Aliju Budnju http://www.svevijesti.ba/content/view/20304/228/
wow, prvi put mogu da kazem: TO SDA! ne mogu da vjerujem :)
I Z D A J I C E ! ! !
aferim Tihi, konacno pametna i iz SDA!
ovo je pravi potez koji nam je trebao . konacno nesto kako treba, jer ovo je momenat kad amerima trebamo da ulazimo u paksu :D Zato pametni SDA-ovci Ufatite se Emirata, Malezijaca i Amera, a ovo ostalo tjerat\' :D
@SARAJBOSNA o cem ti glupanderu islamski ?
@Capljinac @@coco Da ne bude zabune: Gregorijan jeste prijatelj BIH, ali Tihomir nije i tacka. On je ulizica koji podvije rep pred dodikom. Kako bih mogao o toj njuski imat pozitivno misljenje? Isti mu prethodnik Alija koji je govorio nece biti rata. Muca .... kesla se kad idiot iz laktasa vrijedja jednu novinarku, baljezga o alternativama, koluta ocima ko budala ..... Mi trebamo nekog ko zna kako i sta treba da se radi. Pa po cijenu da je sve pogresno, ali mora imati vjeru u sebi. Dosta nam je pizzdi koje su nesposobne da ujedine narode BIH.
ovo je dokaz: 1. da je sda pod direktin utjecajem OHRa 2. da se SDA prepala radonciceve stranke hahhhahahaa
SDA je pr(h)nula
Zalim te. Gosp. Tihicu, svaka cast na hrabrosti!
Tako je, policijsko pravosudni organi moraju raditi!
golnlum