Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li novinar šta je korito rijeke?
Koja je rijeka Miljaca
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
mogli ste ljepsu fotografiju da se vidi gdje je sta je
Fino
Lijepo.
Bolje bi bilo da su te pare otisle da se ociste ulice.
Nesto novo, i pomalo seljasto. Kao one sahovnice sto kace po onim hercegovackim pripizdinama, i dvoglave orlove po onim vuko*ebinama po RS-u.
Manki@ Pojma ti nemaš! Upoređivati ovo sa ostalima je van svake pameti.
@dindon32 Zasto? Zar nije dovoljan bio onaj grb na Dobrinji? Hajd grb Sarajeva mogu i razumjeti nekako. Umjesto da srede ovu Obalu lijepo, poput one u Ljubljani, oni cickaju grbove. Ali bas zato sto ja pojma nemam, a vi svi koji cickate grbove imate, nikad necemo ni biti poput Slovenaca, nego balkanska sirotinja koja se bavi grbovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KAZU I NE SMRDI MILJACKA VISE !!!!
Važni su grbovi, sad će još krenuti komentari za ljiljane - gradska vlast ispunila misiju - Nema veze što Miljacka smrdi, što smo najzagađeniji grad u Evropi, daj nam zastavu daj nam grb...
Ko ce ugoditi debilima evo opet govorim? ŠTA da RADE ZATO ŠTO MILJACKA SMRDI HOĆE LI GOVNO PO GOVNO ČUPATI IZ MILJACKE? SERETE SVI KAKO VAM NE VALJA POLA VAS RAČUNE PLAĆA SVAKO TRI MJESECA BACATE OPUŠKE I SMEĆE GJDE STIGNETE PARKIRATE SE NA TRAVNATE POVRŠINE BACATE SMEĆE U MILJACKU I POSLJE SVE SVALITE NA DRŽAVU. OD SEBE KRENU BOŠNJO GLUPI OD SEBE KRENI. Mi neku Evropu spominjemo i poredimo se sa njom pa nama je mentalitet zaostao
Bravo mnogo lijepo nase Sarajevo! :D
Ovo je punoljepse i simpaticnije od onih silnih veprovih stora i zavjesa