Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće još dugo biti rs, hajmo braćo Muslimani na pokret protiv vlaha!!!!! JURIIIIIIIIIIIIIŠ
5 metara od Bosne Ja sam obeliks, samo da znate!!!!!!!!!!!!!
Dva metra od Srpske !
srbi, idite završiti posao koji su započeli vaši preci na Našim (TURSKIM) posjedima, vama ništa ne preostaje nego da radite na brdima, vratite se u vukojebine odakle ste i došli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vlasi se dočepali grada i sada laprdaju na sva usta, a sjetite se iz koje ste vukojebine došli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljiljan je simbol Bosne vec hiljadama godina i ostat ce zauvijek! BOSNA4EVER!
ljiljani srpski simbol....hahaha, kako si samo glup... jadni ste pravo...jedini narod na svijetu koji slavi vlastite poraze... veliki junaci bez ijednog dobijenog rata... idite cuvati ovce...to je vlaska historijska misija
Koji smo mi nacionalisti usrani.Dok se svijet obrazuje , radi proizvodi mi laprdamo jel starije jaje il kokos.Stid me što živim s vama kretenima hebenim. Imal iko normalan ovdje?Imal ikog da ja za suzivot sa sva tri naroda?
bla bla bla bla bla al serendate u p maternu,kako vam se da? dva maloumnika sa sesnaest nikova samo laprdaju.dok normalan narod ni mukajet nije taman kad bi i krava bila na grbu.
mi hrvati ne želimo više biti u pederaciji sa vama. svaka čast srbima što se ne daju, mi se moramo ujediniti i osnovati herceg-bosnu i odjebat vas u bošnjakistan sa turčinom komšićem za predsjednika. mahalajte onda po čarsijama i avlijama i dičite se bosnom, ali od sarajeva do tuzle!!
Drage moje komsije muslimani, bas me briga , kao i ogromnu vecinu Srba, za vasim misljenjem, kao i vasom ogromnom mrznjom prema svemu sto je srpsko.Glupo je i spominjati cinjenicu da vas se ne plasimo i koliko vas malo respektujemo .Za Republiku Srpsku smo spremni uciniti bilo sta, i boriti se za nju na bilo koji nacin .Vase maoumno nasrtanje na Srpsku ,Srbe, srpski identitet za rezultat ce imati samo nestajanje Bosne i Hercegovine sa mape za sva vremena .
hahahahhaa balije pricaju o kulturii pismenosti ajd idite u dzamiju to je jedino sto znate skola nije za muslimana to svako zna
Zašto Bosanci stavljaju ruke na guzicu, jer srbi guraju nos gdje mu nije mjesto!!!!!!!!!!!!!! @DIJASPORA - još malo da si pisao, mogao si napisati pismenu, koja bi imala 310 slova, od toga 17 različitih, a 293 istih!!!!!!!!!!!!!!! I sigurno bi dobio 5!!! Još jedan dokaz srpske nepismenosti!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidim da vi srbi (vlasi) toliko ste zaokupirani svojim brdima, pa niste išli u školu, prije vam je bilo 4 razreda i haj Mujo da je više vojske!!!! Jer su bila 4 razreda niste mogli ni naučiti historiju i naučite jednom: SVI SMO MI NASTALI OD TURAKA!!!!!!!! U prošlosti su srbe karali svi koje stigao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ rale : podudlaj mi :P...bolje da se zovete republika ciganska jer ste porijeklom ionako manje više cigani iz srbije ....
OBELIKS MOJE ROVOVSKO KOPILE KAKO MOZES SVOJE SJEMEV MRZITI ZIVILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASRPSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA REPUBLIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZIVILA REPUBLIKA SRPSKA