Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj do pupka ha ha ja konto on plivo negdje gdje je dubina 4 metra
Austrijanka spasila muskarca i bebu? Nije ih spasila, nego im je pomogla da izadju iz vode. Dobro pomogla je, svaka cast, ali ja bi isto u takvom momentu Sisao do vode, pa ako treba malo i zaplivat, i pruzio covjeku pomoc, bez obzira ko je.
Nije govno nego se baba posrala… kako god fino je da je pomogla u bilo kojem pogledu! Sto trazis dlaku u jajetu?
Pa šta je to ona uradila??? Spasila ih je!!! Kako me nervira ovo kod našeg naroda, svemu i svačemu nalaze negativne strane a pozitivne nikad ne bi pohvalili!!!
cijeli svijet spasila, cestitam
Džennet ovoj ne gine. Svaka čast!
Rijeka Mur ne postoji, mozda mislite na Muru (njem . Muhr) N.V. Na obali Mure se kaze... Lektore, Svaka cast! Najčitaniji portal u BiH!
E bas nije Muhr nego Mur, pametnjakovicu.
Lektor je diplomirao BHS u Travniku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala Bogu pa se našao neko u blizini da ih spasi!
Sve su to fasisti.