Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba biti rat ali samo da politicari idu u njega :)
Da su srbi pametni sami bi ga likvidirali, zbog svog profita i kriminala dodik ce srbe odvesti u jos jedan rat i jos vecu bijedu, na kraju ce zavrsiti u hagu kao mladic, milosevic, karadzic i ostali, finansiski ce osigurat svoga sina i unuke a narod ce ostati da se pati jos 20 narednih godina.
Moj Muhamede ja mislim da bi tvoj predsjednik Peđa Kojović postupio na isti način, jer valja zaštiti nadogradnju i stan tamo gdje je nadogradnja zabranjena nama običnim građanima
Btw, molim SIPU da se pozabavi malo zlocincima koji su iz reda Bosnjaka i Hrvata! Ako se to ne bude radilo, onda je Dodik u pravu!
Iza ove spodobe ce stati ovce. Niko normalan nece. Neka ga hapse i neka mu oduzmu sve sto je od naroda uzeo! Nije on ni veci Srbin od mene niti vise voli Republiku Srpsku! On je jedan obicni lopov koji voli samo sebe, pliva u govnima jer se nakrao kao mutav i sad bi mene vukao u ponor sa sobom. Ma mars stoko lopovska! Da volis Republiku Srpsku uradio bi nesto za ekonomiju! Vrhunac ekonomske politike SNSD-a je da uzme novi kredit! I on stiti Republiku Srpsku i njene institucije, zlo i naopako!
Brao Muhamede
zgodan ovaj gratz.steta sto ima krizu identiteta, mislim ova promjena imena itd
Denise požuri,zove te mama na ručak.
los Klempes-el Dodo ce zavrsiti kao Gaddafi
Moze biti, a bosnjacki politicari ce prije rasturiti BiH nego dopustiti da njihovi ratni zlocinci odgovaraju za pocinjene ratne zlocine.
@fantom slobode Da se ne lazemo. Dzevad Mlaco procita iz svog dnevnika na Sudu BiH kako se trebaju likvidirati odredjeni zarobljeni Hrvati - i ? NISTA! 30 neuspjesnih ekshumacija - tijela nema, a Mlaco ugledni gradjanin. Selmo Cikotic isto! Semso Mehmedovic se fotografirao sa mudzosima i odsjecenim srpskim glavama, ali nije odgovoran ni za sto? Prijave protiv njega za skriveno naoruzanje cudnovato odlaze u zastaru?! Svatko ce doci na sud kada i Tuzilastvo BiH i Sud BiH rade sve da te oslobode!
@Proton_Izotop a sta sa ovim? https://www.youtube.com/watch?v=dieqMPsGaSY a ovakvih ima na stotine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako treba sve cemo politicare iz RS u zatvor ali balija vise nece gmizati po srpskoj zemlji... Pusti te vi te balijske suplje..
krkane to je BiH, zemlja svih gradjana ako hoces da zivis na "serbskoj" zemlji ides preko Drine i uzivaj. Ovdje ces se ponasati po zakonima ove drzave ili ces u bajbok.
Pa mi vrlo rijetko idemo u Srbiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A jebi ga dokle god su i ovi i oni na vlasti, nama se isto pise..Mislim hajd sto nema posla, nema para, depra hapila za vrat i mlado i staro..nego bolan meni je najzalije sto paket trave vise nije sto je bio..
@SheRains kad je ganja u pitanju uvijek kolicina..Hocemo gram, dosta je bilo dilerske korupcije i nepotizma..hocemo gram a ne granu i tri suhe sjemenke..
sta je klixom????? pravo SE isklixo.Ja raji dajem pluseve a on udara minus.koji ti je klixas Moj????????????????????????
Otkrio si toplu vodu.
koji kloc nasao se on da govori nesto gradjanima rs, e preziva se Gratz pa makar da je po naski Grac,
Odredbom člana 239. Krivičnog zakona BiH propisano, pored ostalog, kao krivično djelo odbijanje službenih osoba u institucijama entiteta da izvrše odluku Suda BiH ili spriječe njeno izvršenje ili na drugi način onemogućavaju njeno izvršenje. S obzirom da odluke entitetskih vlada nisu obavezujuće institucijama na državnom nivou, Sud Bosne i Hercegovine nastavlja rad u punom kapacitetu uz poštivanje svih važećih zakona države Bosne i Hercegovine - Današnje saopštenje je iz Suda BiH.